Η Meta του Mark Zuckerberg ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα προϊόντων

Όπως ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της, η Meta σκοπεύει να ανοίξει το πρώτο της φυσικό κατάστημα μέσα στον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η εταιρία του Mark Zuckerberg βλέπει πιο σοβαρά από ποτέ το hardware, καθώς προσπαθεί να δώσει σάρκα και οστά στα πλάνα της για το metaverse και έτσι θα εγκαινιάσει το πρώτο “Meta Store” στις 9 Μάιου.

Meta wants to sell you the metaverse in its first brick-and-mortar store | TechCrunch

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το κατάστημα θα βρίσκεται στο Burlingame της Καλιφόρνια κοντά στα κεντρικά γραφεία του Reality Labs τμήματος της Meta. Εκεί, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές θα μπορούν να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα διάφορα VR headsets της εταιρίας, τα Ray-Ban Stories Smart Glasses, καθώς και τις διάφορες Portal συσκευές της για βίντεο-κλήσεις.

The first “Meta Store” is opening in California in May | Ars Technica

Η Meta επισημαίνει πως τα φυσικά της καταστήματα δεν έχουν σκοπό απλά να πουλάνε τα προϊόντα της, αλλά και να εκθέσουν περισσότερο κόσμο στις VR και AR τεχνολογίες. Έτσι, εντός των καταστημάτων θα υπάρχουν διάφορες επιδείξεις εμπειριών εικονικής πραγματικότητας, με μια τεράστια LED οθόνη που θα δείχνει το περιεχόμενο από συγκεκριμένα headsets που θα δοκιμάζουν οι επισκέπτες.

Meta Opens Its First Physical Store For Showcasing Its Hardware For The Metaverse

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Zuckerberg δήλωσε:

Το πρώτο κατάστημα της Meta ανοίγει στο Burlingame της Καλιφόρνια στις 9 Μαΐου! Μπορείτε να βιώσετε το Quest 2 και να προβάλετε την εμπειρία σε έναν μεγάλο τοίχο για τους φίλους σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε πώς τα προϊόντα μας συνδέουν τους ανθρώπους σήμερα και να αποκτήσετε μια αίσθηση για το τι έρχεται καθώς οικοδομούμε προς το metaverse.

Η Meta του Mark Zuckerberg θα ανοίξει το πρώτο της φυσικό κατάστημα προϊόντων - Unboxholics.com

Προηγούμενο άρθροΈνας κόσμος από Αλάτι!
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.