Πριν από λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι η Μαρία Κορινθίου θα κατέβαινε υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές, με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ηθοποιός ενημερώνει με ανάρτηση στα social media ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Διαβάστε την ανακοίνωσή της:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ ´επέκταση και τον πολιτισμό της. Μία φωνούλα που θα βοηθούσε με τον τρόπο της, στην εξέλιξη αυτού με πολύ αγάπη.

Όλα αυτά τα χρόνια σαν καλλιτέχνης έχω επιλέξει να πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση και η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα και χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, για άλλη μια φορά και την στήριξη σας.

Προηγούμενο άρθροΦόνοι στο καμπαναριό: Κυκλοφόρησε το animated trailer της νέας κωμωδίας του ALPHA
Επόμενο άρθρο«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη»: από τον Οκτώβριο στο Θέατρο ΗΒΗ