Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα λόγω του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σήμερα, Πέμπτη στην Αθήνα λόγω της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022.

Η απαγόρευμα κυκλοφορίας αφορά περιοχές των Δήμων Αμαρουσίου-Ηρακλείου-Αχαρνών-Φυλής.
Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Από την Κρήτη ως την Ηπειρο η αναβίωση του Γύρου το 2022 | Gazzetta

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ισχύουν τα εξής:

  • Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων (εξαιρουμένων των οχημάτων Άμεσης Ανάγκης και των συνοδευτικών οχημάτων των διοργανωτών) από ώρα 11:30 έως πέρατος του αγώνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας:
  • Της Λ. Φυλής στο τμήμα της από την έξοδο -6- της Αττικής Οδού μέχρι το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών και
  • Της Ε.Ο. Φυλής- Δερβενοχωρίων, από το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, μέχρι τα όριά με τη Δ.Α. Βοιωτίας.
  • Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην προέκταση της οδού Προμηθέως.
  • Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων επί της Λ. Φυλής, καθ’ όλο το μήκος της, από ώρα 12:00 έως πέρατος του αγώνα.
  • Σταδιακή και ολιγόλεπτη επιβράδυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Αττικής Οδού από το ύψος της εισόδου (-12- Λ. Πεντέλης) έως την έξοδο (-6- Λ. Φυλής), ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, από ώρα 12:00΄ (εκκίνηση αθλητών από Ο.Α.Κ.Α) έως 12:30΄ (έξοδος αθλητών προς Λ. Φυλής).

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος 2022: 27/04 - 01/05

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μετάδοση σε κάθε γωνιά του πλανήτη για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας - to10.gr

Προηγούμενο άρθρο«Μικρό Αναρχικό Καλοκαίρι / Βαρκελώνη ‘36» από την ομάδα RMS MATAROA.
Επόμενο άρθροΕπίδομα παιδιού: Κλείνει προσωρινά η πλατφόρμα στις 6 Μαΐου – Πότε θα δοθεί η δεύτερη δόση.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.