Η τηλεοπτική σειρά “The Sandman” του Netflix έχει trailer!

Tο Netflix παρουσίασε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con 2022, το επίσημο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς “The Sandman”, η οποία βασίζεται στην ομότιτλη σειρά κόμιξ του Neil Gaiman και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου.

artme Η τηλεοπτική σειρά “The Sandman” του Netflix έχει trailer!

Συνδυάζοντας μοντέρνους μύθους και σκοτεινή φαντασία και μεταβαίνοντας από τη σύγχρονη μυθοπλασία στο ιστορικό δράμα και τους θρύλους, η σειρά “The Sandman” έχει ως κεντρικό θέμα τους ανθρώπους και τα μέρη που επηρεάζονται από τον Μορφέα, τον θεό του ύπνου, καθώς εκείνος προσπαθεί να επανορθώσει για τα κοσμικά -και ανθρώπινα- λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του.

artme Η τηλεοπτική σειρά “The Sandman” του Netflix έχει trailer!

O Neil Gaiman έφτιαξε το πρώτο τεύχος του Sandman το 1989. Μάγοι και αλχημιστές προσπαθούν σε μία τελετή να αιχμαλωτίσουν τον θάνατο, ωστόσο κάνουν λάθος και πιάνουν τον Θεό των Ονείρων, τον Μορφέα. Εκείνος έπειτα από χρόνια αιχμαλωσίας καταφέρνει τη δεκαετία του 1980 να αποδράσει. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση αλλά και να συνηθίσει στον μοντέρνο κόσμο.

artme Η τηλεοπτική σειρά “The Sandman” του Netflix έχει trailer!

Ο Allan Heinberg (Wonder Woman) ανέλαβε το σενάριο της σειράς που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ ενεργό ρόλο στην παραγωγή θα έχει και ο Neil Gaiman μαζί με τον David S. Goyer (Batman Begins).

https://www.youtube.com/watch?v=83ClbRPRDXU

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαίρι στο ERTFLIX !
Επόμενο άρθροΕκεί που το ουράνιο τόξο γίνεται «επίγειο»: Eθνικό πάρκο Zhangye!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.