«Στούντιο με Θέα» με τη Φαίη Μαυραγάνη

Η ενημέρωση τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1 έχει την πιο αξιόπιστη θέα!

Η Φαίη Μαυραγάνη, από αυτό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 05:30 το πρωί, θα ανοίγει ένα παράθυρο στην επικαιρότητα, εστιάζοντας σε όλα όσα θα μας απασχολήσουν, αλλά και σε όλα όσα θα συζητηθούν την εβδομάδα που ξεκινάει.

Ό,τι συνθέτει την ενημερωτική εικόνα του Σαββατοκύριακου, ό,τι θέλουμε να μάθουμε, ό,τι αξίζει να γνωρίσουμε θα είναι στην πολυθεματική ατζέντα της εκπομπής «Στούντιο με Θέα».
Στον ΑΝΤ1 με το «Στούντιο με θέα» η Φαίη Μαυραγάνη | Flash.grΕιδήσεις εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και χρηστικές απαντήσεις από τον διακεκριμένο οικονομικό συντάκτη Κωστή Πλάντζο.

Πολιτισμός, αθλητισμός, ξεχωριστοί άνθρωποι που είναι πηγή έμπνευσης για όλους μας, αλλά και ταξίδια στις αθέατες γωνιές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Με ψύχραιμη, εναλλακτική και αισιόδοξη ματιά, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της θα μας περιμένει, κάθε Σαββατοκύριακο στις 05:30, σε ένα Στούντιο που θα έχει για Θέα όλες τις πλευρές της ζωής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αρχισυντάκτης: Μαρία Αχουλιά
Σκηνοθέτης: Νεκτάριος Δεληγιάννης
Υπεύθυνή καλεσμένων: Μαρία Καραουλάνη
Δημοσιογραφική παραγωγή: Ντέμη Ντάβαρη
Δημοσιογραφική ομάδα: Γιώργος Σπανουδάκης, Μαρία Μπουρνιά

https://youtu.be/Mc0wg6wddiw

Προηγούμενο άρθρο”Meta-κίνηση ΙΙ” : Αναπαραστάσεις με αφορμή τους Μικρασιάτες πρόσφυγες στον Βόλο
Επόμενο άρθροΈκθεση Φωτογραφίας : “A Feminist Avant-Garde”