Η Τζούλια Γκάρνερ θα είναι η κινηματογραφική Madonna

Πριν από δύο χρόνια η Madonna ειχε ανακοινώσει ότι γράφει το σενάριο για την ταινία με θέμα τη ζωή της. Τώρα, η ταινία έχει και πρωταγωνίστρια, τη Τζούλια Γκάρνερ.

«Η ταινία θα δείχνει τον αγώνα μου ως καλλιτέχνης να επιβιώσω στην ανδροκρατούμενη μουσική σκηνή, θα δείχνει την πορεία μου. Θα είναι οι χαρές, οι λύπες, η τρέλα, η παράνοια, τα καλά, τα κακά και τα άσχημα, το making of μιας superstar», είχε πει η ίδια η τραγουδίστρια.

artme Τζούλια Γκάρνερ

Η ταινία ετοιμάζεται και το ρόλο της Madonna σε αυτήν θα ερμηνεύσει η πρωταγωνίστρια των «Ozark» και «Inventing Anna», Τζούλια Γκάρνερ, η οποία κατάφερε να προκριθεί ανάμεσα στις Φλόρενς Πίου, Αλέξα Ντεμί, Οντέσα Γιαγνκ και Έμα Λάιρντ, οι οποίες βρίσκονταν στην λίστα ως υποψήφιες.

Οι πέντε ηθοποιοι πέρασαν από πολύ σκληρό κάστινγκ: 11ωρες χορογραφίες με τον προσωπικό χορογράφο της Madonna και περισσότερες χορογραφίες με την ίδια την τραγουδίστρια.

Όσες πέρασαν στην επόμενη φάση έπρεπε να τραγουδήσουν και διάβαζαν το σενάριο μαζί με την Madonna. «Έπρεπε να μπορείς να κάνεις τα πάντα», είχε εξηγήσει μια πηγή στο The Hollywood Reporter πρόσφατα.

artme Τζούλια Γκάρνερ

Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Madonna μαζί με την Έριν Κρεσίντα Γουίλσον, ενώ την ταινία θα την σκηνοθετήσει η ίδια. Θα ειναι η τρίτη ταινία την οποία σκηνοθετεί, μετά το «W.E.» και το «Filth and Wisdom».

Μέχρι στιγμής η βιογραφική ταινία της Madonna δεν έχει ούτε τίτλο, αλλά ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες.

artme Julia Garner

Προηγούμενο άρθροΠιερρακάκης για δωρεάν μαστογραφίες
Επόμενο άρθροΚινηματογραφικά βραβεία Ίρις 2022: Οι νικητές
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.