Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Λιβάνη και την Αφροδίτη Χατζημηνά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Τo «Ένα Τραγούδι Ακόμα» έρχεται σε νέα ώρα και ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Λιβάνη και την Αφροδίτη Χατζημηνά, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη, αφιερωμένη στη νυχτερινή Αθήνα του τότε, αλλά και του τώρα.

Ο μοναδικός και πάντα απολαυστικός Λευτέρης Πανταζής έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» και μας χαρίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Τραγούδια που άφησαν τη δική τους ιστορία τη χρυσή δεκαετία του ‘80 και του ‘90. Μια δεκαετία που ο Λευτέρης Πανταζής αναπολεί και εξιστορεί τις αξέχαστες στιγμές που έζησε στη νυχτερινή Αθήνα του τότε.

Το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» σε νέα ώρα με αφιέρωμα έκπληξη | ThessNews

Στη συνέχεια μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη τους απολαμβάνουμε σε ένα πολύ όμορφο ντουέτο, σε τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους. Ο ταλαντούχος λαϊκός ερμηνευτής μιλάει για τη «νύχτα» σήμερα και τραγουδάει τις επιτυχίες του, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.

Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Λιβάνη & την Αφροδίτη Χατζημηνά

Τη σκυτάλη παίρνει η Αφροδίτη Χατζημηνά, η οποία εμφανίζεται στη σκηνή του «Ένα τραγούδι ακόμα» και εντυπωσιάζει με τη φωνή της, ερμηνεύοντας παλιά αγαπημένα τραγούδια, αλλά και το νέο της τραγούδι.

Ένα Τραγούδι Ακόμα»: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή, τον Γιώργο Λιβάνη & την Αφροδίτη Χατζημηνά

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι ο Μάριος Πασιαλής. Ο Μάριος μεγάλωσε σε μουσική οικογένεια και τώρα ακολουθεί το όνειρό του.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 23:00 στο OPEN»

Προηγούμενο άρθρο«Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι»
Επόμενο άρθροΈκθεση “Μονόπρακτα”