“Κυρίες, Κύριοι και Παιδιά τα καταφέραμε! Το Μουσείο Συναισθημάτων θα ξανανοίξει!

Με τη συγκινητική κινητοποίηση από όλους τους ανθρώπους που πρόσφεραν τη βοήθεά τους, συγκεντρώθηκε το ποσό που χρειάζεται για να μπορέσει το μουσείο να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τις πρώτες εργασίες και επισκευές. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για τη χρηματοδότηση του, ώστε να καταφέρει να λειτουργήσει σε αυτή τη δύσκολη μεταβατική, μετά – covid περίοδο της αναγέννησης του.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου γιορτάζουμε και ανοίγουμε τις πόρτες του Μουσείου Συναισθημάτων, μετά από σχεδόν τρία χρόνια δύσκολης μάχης για να το κρατήσουμε ζωντανό. Ελάτε να δείτε από κοντά τον μαγικό του χώρο και να σας πούμε ένα μεγάλο  ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια που προσφέρατε!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, 10:00πμ – 2:00μμ γιορτάζουμε την επαναλειτουργία του Μουσείου Συναισθημάτων με ελεύθερη είσοδο στην έκθεσή του. Ηλικίες 5 έως 105 ετών!”

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου.

Προηγούμενο άρθρο«Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1 – Νέα δεκαετία, καινούργιες περιπέτειες και προκλήσεις για την αγαπημένη παρέα του Γκύζη!
Επόμενο άρθροΕπετειακό αφιέρωμα “Αιών εν Ιωνία Θράκη και Πόντω”
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος