Ανακοίνωση - Ακρόαση: Εφηβική Σκηνή 2022-2023

Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες της δραστηριότητας της Εφηβικής Σκηνής για τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-23, αναζητεί άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 16 – 35 ετών.

Οι υποψήφιοι/-ες που θα κληθούν στην ακρόαση πρέπει να προετοιμαστούν σε έναν σύντομο μονόλογο της αρεσκείας τους από την ελληνική ή την παγκόσμια δραματουργία.

Όσοι/-ες έχουν προηγούμενη εμπειρία είτε σε παραστάσεις είτε σε εκπαιδευτικά προγράμματα για νεανικό κοινό παρακαλούνται να το αναφέρουν στο βιογραφικό τους.

Η ακρόαση θα γίνει από τους σκηνοθέτες Γιάννη Καραούλη και Σοφία Βγενοπούλου, και τους καλλιτεχνικούς συνεργάτες τους. Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν από τα βιογραφικά που θα κατατεθούν.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η Α’ και η Β’ φάση των ακροάσεων θα διεξαχθούν μεταξύ 30/5 και 15/6. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν για τη Β’ φάση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει, επιπλέον του μονολόγου, και ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Σημαντική σημείωση: Οι υποψήφιοι/-ες που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ακρόαση, θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα από Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Μάιο του 2023.

Παρακαλούμε σημειώστε:

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε ολιγομελείς ομάδες με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 8 άτομα.

Η  συλλογή και η επεξεργασία  των στοιχείων προσωπικών δεδομένων (από το βιογραφικό κατά την αίτηση) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους  μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.

Κατάθεση βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους, και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) από  την Τρίτη 3 Μαΐου 2022 μέχρι και τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 ηλεκτρονικά στο email cv@n-t.gr απαραιτήτως σημειώνοντας στο θέμα του email «ΑΚΡΟΑΣΗ-Εφηβική Σκηνή»

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά.

Στις ακροάσεις θα κληθούν όσοι και όσες επιλεγούν μετά από αξιολόγηση του βιογραφικού τους. Η αξιολόγηση θα γίνει από τους σκηνοθέτες και τους καλλιτεχνικούς τους συνεργάτες.

Όλοι/-ες οι ενδιαφερόμενοι/-ες για την ακρόαση του ΕΘ θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά με email το διάστημα από 23 έως και 26 Μαΐου 2022 σχετικά με τη συμμετοχή τους ή όχι σε αυτή.

 

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση βιβλίου : Κωνσταντίνου Μοσχάτου – Ο Λύκος.
Επόμενο άρθρο«Πάροδος» : Παράταση υποβολής αίτησης.