Άρωμα Χριστουγέννων στην πλατεία Συντάγματος καθώς ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής η διαδικασία τοποθέτησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου ύψους 21 μέτρων από το Καρπενήσι. Πότε θα γίνει η φωταγώγηση.

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η πόλη έχει αρχίσει να κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς, με την πλατεία Συντάγματος να ξεκινάει πρώτη και να υποδέχεται το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα την κοσμήσει.

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος -Έλατο 21 μ.  από το Καρπενήσι

Το πρωί της Παρασκευής (25/11) έφτασε στην πλατεία Συντάγματος απευθείας από το Καρπενήσι το δέντρο που τα τελευταία χρόνια αποτελεί σήμα κατατεθέν της κεντρικής πλατείας της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.
Πρόκειται για ένα έλατο ύψους 21 μέτρων και βάρους 60 τόνων, το οποίο θα στολιστεί με 6.000 λαμπάκια και διάφορα στολίδια.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Σύνταγμα 2022: Έφτασε το έλατο 21 μέτρων από το  Καρπενήσι! - Ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στην Καβάλα.

Ωστόσο, δεν έλειψαν τα προβλήματα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησής του, καθώς η διάμετρος της μεταλλικής βάσης είναι 60 εκ. και του κορμού φτάνει τα 70 εκ. Όπως αναφέρθηκε μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ χρειάστηκε να σμιλευτει ο κορμός του δέντρου για να μπορέσει να τοποθετηθεί στη βάση.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου φέτος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (01/12) με την Τάμτα να αναλαμβάνει τη διασκέδαση των πολιτών που θα την παρακολουθήσουν από κοντά.

Προηγούμενο άρθροΗ Ιστορία Της Φούστας Tutu , Του Χαρακτηριστικού Κοστουμιού Της Μπαλαρίνας
Επόμενο άρθροΚαμπάνια Ευαισθητοποίσης Και Ενημέρωσης Για Την Καταπολέμηση Της Εμπορίας Ανθρώπων