Δωρεάν εργαστήρια τέχνης για παιδιά στο Victoria Square Project

Το Victoria Square Project καλεί παιδιά 5-12 ετών στον δεύτερο κύκλο των δωρεάν εργαστηρίων τέχνης «Η Βικτώρια ταξιδεύει» από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 4 Ιουνίου.

Στα εργαστήρια τα παιδιά θα γνωρίσουν την Νιγηρία και την Αλβανία μέσα από καλλιτεχνικά έργα αλλά και μέσα από τις αφηγήσεις των μικρών φίλων του Victoria Square Project, που αναλαμβάνουν ρόλο ξεναγού στη δική τους πατρίδα.
Μέσα από τις συναντήσεις, θα εμπλουτίσουν τη γνώση τους και θα ανακαλύψουν πολλά μυστικά για την κάθε χώρα. Εστιάζοντας σε έναν καλλιτέχνη για κάθε χώρα, θα μάθουν για αρχαίες τεχνικές που χρησιμοποιούνται ακόμα και συναντώνται σε σύγχρονα έργα τέχνης, όπως η χαρακτική και το μωσαϊκό και θα δημιουργήσουν τα δικά μας έργα, τα οποία θα συγκεντρώσουν μέσα στο ταξιδιωτικό μας ημερολόγιο.

Παράλληλα, οι μικροί ξεναγοί θα συστήσουν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν τη χώρα καταγωγής τους ξεχωριστή.

Εργαστήρια τέχνης και γεωγραφίας για παιδιά από το Victoria Square Project

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο διαδικτυακό εργαστήριο που θα υλοποιείται τις Τετάρτες και το διά ζώσης εργαστήριο που θα υλοποιείται τα Σάββατα:

Δια ζώσης Πρόγραμμα στο Victoria Square Project

7, 14, 21, 28 Μαΐου 2022 | 17:30 – 19:00

4 Ιουνίου 2022 | 17:30 – 19:00

Διαδικτυακό Πρόγραμμα

4, 11, 18, 25 Μαΐου 2022 | 17:30 – 19:00
1 Ιουνίου 2022 | 17:30 – 19:00

Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο του διεπιστημονικού εργαστηρίου τέχνης για παιδιά «Η Βικτώρια ταξιδεύει», που εντάσσεται στον εκπαιδευτικό άξονα «ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΩΡΑ» του Victoria Square Project και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Δωρεάν εργαστήρια τέχνης για παιδιά στο Victoria Square Project - Παιδί - elculture.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί:

https://forms.gle/LyoeEKApkJNVw2B9A

Πριν την έναρξη των εργαστηρίων, θα σας σταλεί ο σύνδεσμος της πλατφόρμας zoom μέσω της οποίας υλοποιούνται τα προγράμματά μας ή, αν πάρετε μέρος στα διά ζώσης προγράμματά μας, θα σας σταλούν περισσότερες πληροφορίες για τη κάθε συνάντησή στο Victoria Square Project.

Δεν είναι απαραίτητη η παρακολούθηση του α’ κύκλου για την συμμετοχή στον β’.

Το Victoria Square Project είναι ένας χώρος σύγχρονης τέχνης, ένας τόπος συνάντησης της κοινότητας, έναρξης διαλόγου για θέματα που αφορούν την ταυτότητα, την συνύπαρξη, την ένταξη και τη συνδημιουργία.

Προηγούμενο άρθροWomen in Jazz Athens 2022!
Επόμενο άρθροΗ λίμνη με τις μέδουσες.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος