Ο Bruce Willis έχει αφασία και σταματάει την υποκριτική

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, Bruce Willis, αναγκάζεται να βάλει τέλος στην καριέρα του, αφού όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του με ανάρτηση στο Instagram, διαγνώστηκε με αφασία. Μάλιστα, η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε και από τον λογαριαμό της Demi Moore, με την οποία ο ηθοποιός διατηρεί καλές σχέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η οικογένεια, η αφασία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες και με μεγάλη θλίψη σταματάει από τον χώρο του θεάματος. Συγκεκριμένα:

«Ο αγαπημένος μας Bruce έχει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και έπειτα από μεγάλη σκέψη, ο Bruce αποχωρεί από την καριέρα που έχει σημάνει τόσο πολλά για εκείνον. Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες για την συνεχιζόμενη αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Bruce, ‘ζήσε το’ και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

Bruce Willis ends acting career due to illness | All media content | DW | 31.03.2022

Προηγούμενο άρθροJAN GARBAREK Group στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
Επόμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψή της.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.