Το «Black Mirror» επιστρέφει στο Netflix

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι τα επεισόδια θα είναι περισσότερα από την πέμπτη σεζόν που είχε μόνο τρία και μάλιστα θα είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια. Αυτή την περίοδο το δίκτυο ψάχνει τους πρωταγωνιστές του νέου κύκλου.

Black Mirror Season 6 Is in The Works - The Koalition

Αναφορικά με την καθυστέρηση των νέων επεισοδίων, ήταν σκόπιμη. Ο δημιουργός της σειράς Τσάρλι Μπρούκερ είχε δηλώσει πριν αρκετό καιρό, ότι ο κόσμος δεν αντέχει να παρακολουθήσει μία ακόμα σεζόν της ανθολογικής σειράς, αφού όλα αυτά που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια με την πανδημία, ήταν ήδη αρκετά ψυχοφθόρα.

Black Mirror Season 6 Put On Hold Because Fans Won't Be Able To Stomach It - Narcity

Η σειρά «Black Mirror» (Μαύρος Καθρέφτης) αποτελεί μια ανθολογία που εξετάζει τη συλλογική δυσφορία μας με τον σύγχρονο κόσμο. Κάθε μεμονωμένο επεισόδιο είναι μια αιχμηρή, αγωνιώδης ιστορία που εξερευνά θέματα σύγχρονης τεχνολογικής παράνοιας. Χωρίς αμφιβολία, η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει όλες τις πλευρές της ζωής. Σε κάθε σπίτι, γραφείο, παλάμη υπάρχει μια οθόνη, ένα smartphone, ένας μαύρος καθρέφτης της ύπαρξής μας στον 21ο αιώνα.

Black Mirror Season 6 Release Date, Cast, Plot, Trailer, and Other Update That You Must Know!

Προηγούμενο άρθροΜουσείο κομπολογιού
Επόμενο άρθροΜονολίθι: Η μεγαλύτερη παραλία με άμμο της Ευρώπης
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.