Μία παγκόσμια Μητρόπολη σαν την Αθήνα ήταν απαραίτητο να έχει το δικό της φεστιβάλ κοκτέιλ που πλέον έχει καθιερωθεί ως η έναρξη της καλοκαιρινής/τουριστικής σεζόν στην πόλη, στα πρότυπα των μεγάλων πόλεων του κόσμου.

Με υποστηρικτή τον Δήμο Αθηναίων, η πόλη μας για περισσότερες από 2 εβδομάδες θα κινείται στον ρυθμό του μεγαλύτερου Φεστιβάλ cocktail στην Ελλάδα, του δεύτερου Athens Cocktail Festival με υποστηρικτή την Schweppes, που θα πραγματοποιηθεί στον “Φάρο” του ΚΠΙΣΝ στις 9 & 10 Ιουνίου 2023! Πριν από το Φεστιβάλ, έχουν ήδη προηγηθεί το Athens Cocktail Week το οποίο τρέχει στα bar της πόλης από τις 26 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου 2023, αλλά και το μεγάλο Opening Party με υποστηρικτή την Schweppes όλων των εκδηλώσεων, που πραγματοποιείται στις 27 Μαΐου σε έναν υπέροχο, ανεξερεύνητο κήπο στο κέντρο της πόλης, στο Θησείο!

Athens Cocktail Festival, 9 & 10 Ιουνίου – Φάρος, ΚΠΙΣΝ:

Στην πιο φαντασμαγορική βεράντα με την ομορφότερη θέα σε όλη την Αθήνα, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 18 bars που θα σερβίρουν πάνω από 36 διαφορετικά cocktails, στο πιο premium cocktail festival! Party διάθεση και μουσικές από αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς παραγωγούς, happenings, ειδικά διαμορφωμένο photo booth για τις αναμνηστικές σας φωτογραφίες και φυσικά το cocktail making station για να μάθετε να φτιάχνετε τα δικά σας cocktails υπό την καθοδήγηση των ειδικών.

Opening party – 27 Μαΐου, Open Air Garden, Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, Θησείο

Περισσότερα από 15 διαφορετικά bars, σερβίρουν πάνω από 30 διαφορετικά cocktails στον πιο ανεξερεύνητο κήπο της πόλης! Ένα party-σταθμός για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες της πόλης, με μουσικές από αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ένα ιδανικό event για το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Athens Cocktail Festival 2023 σε Instagram και Facebook για λεπτομέρειες.

Εισιτήρια (προπώληση): ΕΔΩ
Μονοήμερη είσοδος στο Athens Cocktail Festival 9 ή 10 Ιουνίου – Φάρος ΚΠΙΣΝ: 20 ευρώ (με 3 cocktails)
Είσοδος στο Opening Party 27 Μαΐου – Open Air Garden Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Θησείο: 15 ευρώ (με 2 cocktails)

*Όλες οι δράσεις του Athens Cocktail Festival & Athens Cocktail Week, υποστηρίζονται από τον Δήμο Αθηναίων καθώς και από την ΑΜΚΕ Metron Ariston – Making Responsibility a Trend και λειτουργούν υπό το πρίσμα της Υπεύθυνης Κατανάλωσης και των πράσινων πρακτικών.

*Στο Athens Cocktail Festival, στις 9 & 10 Ιουνίου, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, θα υπάρχει έκπτωση 50% στο εισιτήριο με επίδειξη της κάρτας ΑΜΕΑ.

Προηγούμενο άρθρο7ο Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Καταγραφής Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σύρου