Για τις ανάγκες στελέχωσης του Χορού της παραγωγής του έργου «Μήδεια» του Ευριπίδη, η οποία θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2023 σε σκηνοθεσία Λέας Μαλένη, οι Θεατρικές Επιχειρήσεις ΤΑΓΑΡΗ καλούν σε ακρόαση γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτες δραματικών σχολών, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι ενδιαφερόμενες καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με δύο πρόσφατες φωτογραφίες τους (πορτρέτο και ολόσωμη) στο medeaperiodeia2023@gmail.com, έως την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, στις 12:00, αναγράφοντας στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | Μήδεια» και το ονοματεπώνυμό τους.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες στο τραγούδι και στην κίνηση. Η επιλογή για συμμετοχή στην ακρόαση θα γίνει από την σκηνοθέτη και η αξιολόγηση των συμμετεχουσών στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτη και τους συνεργάτες της.

Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας από τις 23 μέχρι τις 27 Μαρτίου 2023. Οι υποψήφιες που θα επιλεγούν για την ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και τις δύο πρόσφατες φωτογραφίες τους. Επίσης, θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια. Οι ηθοποιοί που θα προσέλθουν στις ακροάσεις καλούνται να επιλέξουν και να αποστηθίσουν ένα σύντομο απόσπασμα από το κείμενο του «Μήδειας» (μέρη του χορού), 5 έως 10 στίχων, σε μετάφραση δικής τους επιλογής, καθώς και ένα σύντομο τραγούδι, δικής τους επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενες, που θα καταθέσουν το βιογραφικό τους μέσα στην καθορισμένη προθεσμία, θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 22/03/2023 για τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση, ενώ όσες κληθούν θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για την ημέρα και ώρα της ακρόασης.

Προηγούμενο άρθροΟι νικητές των Oscars 2023
Επόμενο άρθροMEGA Stories: Ιστορίες Τέχνης και Κατάληψης
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος