Η ομάδα των Πέντε Εποχών αναζητά για παράσταση που θα παίζεται από αρχές Φεβρουαρίου στο Θέατρο 104, καθώς και σε σχολεία εντός και ενίοτε εκτός Αττικής δύο ηθοποιούς. Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια με κύρια στόχευση στα παιδιά. Ζητείται διαθεσιμότητα μέχρι και την λήξη της σχολικής χρονιάς. Πιο αναλυτικά αναζητούνται:

 ‘Ένας άντρα ηθοποιό, έως 35 ετών με ευχέρεια στην κίνηση και φωνητικές δυνατότητες για άμεση αντικατάσταση σε τρέχουσα παραγωγή. Απαραίτητα προσόντα: συνέπεια, γρήγορη εκμάθηση και άμεση διαθεσιμότητα για πρόβες. Συνεκτιμώμενα προσόντα: θεατρικό παιχνίδι.
 Μια γυναίκα ηθοποιό – εμψυχώτρια/παιδαγωγό έως 35 ετών για συνεργασία στα εκπαιδευτικά βιωματικά προγράμματα της ομάδας που υλοποιούνται στο Θέατρο
104 και σε σχολεία εντός αλλά και ενίοτε εκτός Αττικής. Ζητείται διαθεσιμότητα μέχρι και την λήξη της σχολικής χρονιάς.
Η μέθοδος που ακολουθεί η ομάδα είναι αυτή της διάδρασης και του θεατρικού παιχνιδιού γι αυτό και η αγάπη για τα παιδιά, η διάθεση να δουλέψετε «με παιδιά» και «για παιδιά» καθώς και η αφοσίωση και η δέσμευση με τους καλλιτεχνικούς και παιδαγωγικούς στόχους της ομάδας είναι απαραίτητη.
Συνεκτιμώμενα προσόντα: θεατρικό παιχνίδι, γνώση μουσικού οργάνου και δίπλωμα οδήγησης.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε απόφοιτους δραματικών σχολών, επαγγελματίες ηθοποιούς και θεατρολόγους/παιδαγωγούς.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας και 2 φωτογραφίες (1 ολόσωμη και 1 πρόσωπο) στο: info@omada5epoxon.gr
Προηγούμενο άρθροDentist pass: Δωρεάν εξετάσεις στον οδοντίατρο για παιδιά
Επόμενο άρθροRocking Loud Festival vol. 4