3ο Aegean Cocktails και Spirits Festival

Το Aegean Cocktails & Spirits Festival, το Φεστιβάλ που φέρνει το ελληνικό απόσταγμα στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail, διοργανώνεται στην Αθήνα στις 4 Ιουνίου!

Το 3ο Aegean Cocktails & Spirits Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Φάρου στο ΚΠΙΣΝ, με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα!

Στο stand του ΣΕΑΟΠ – Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε σπουδαία και αναγνωρισμένης ποιότητας ελληνικά αποστάγματα σε όλη την διάρκεια του Aegean Cocktails & Spirits Festival.

Μερικές δεκαετίες πριν η ιδέα να πιούμε ένα cocktail με βάση το τσίπουρο ή το ούζο θα μας φαινόταν ένα παράξενο σενάριο. Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, έχουν αλλάξει πολλά. Οι παραγωγοί έχουν κάνει σπουδαία δουλειά και τα ελληνικά αποστάγματα μπορούν να ανταγωνιστούν κορυφαία αντίστοιχα αποστάγματα του εξωτερικού όπως το ουίσκι ή την τεκίλα, ενώ δεν είναι λίγες οι ελληνικές αποσταγματοποιίες που παράγουν επίσης φοβερά τζιν.

Το Aegean Cocktails & Spirits Festival είναι μια πρωτοβουλία του Difford’s Guide Greece και ξεκίνησε το 2016 με στόχο να αναδείξει τα ωραία ελληνικά αποστάγματα. Από τότε μέχρι σήμερα κάθε χρόνο οι λάτρεις των cocktails δίνουν ραντεβού για να τσουγκρίσουν πρωτότυπα cocktails με βάση τα ελληνικά αποστάγματα.

Προηγούμενο άρθροKiyoshi Kuromiya: Η Google τιμά με Doodle τον σπουδαίο ακτιβιστή και συγγραφέα
Επόμενο άρθροΕίμαστε λίγοι αλλά κάνουμε πολλά και αλλιώτικα.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος