Στις 7-9 Δεκεμβρίου, το Μουσείο Μπενάκη, η Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και το British Council διοργανώνουν το 12ο Διεθνές Συνέδριο CoMuseum, με τίτλο “Πολιτισμός, Φροντίδα και Θεραπεία”.

Το φετινό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου και ώρες 12.00-19.00 σε υβριδική μορφή, τόσο με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη / Πειραιώς 138, όσο και με δυνατότητα Live Streaming για όσες και όσους δεν μπορούν να παρίστανται.

Και για τις δύο περιπτώσεις είναι απαραίτητη η προεγγραφή.
Επισήμανση: Πρέπει να επιλεγεί μόνο ένα εισιτήριο για το Συνέδριο (φυσική παρουσία ή διαδικτυακά).

Το 12ο Διεθνές Συνέδριο CoMuseum θα επικεντρωθεί στη θεραπεία μέσω πολιτιστικών και δημιουργικών διεξόδων. Θα διερευνήσει πώς ο πολιτιστικός και δημιουργικός τομέας – μουσεία και πολιτιστικοί οργανισμοί – μπορεί να συμβάλει στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη των κοινωνιών, των ιδρυμάτων και των ανθρωπίνων σχέσεων. Eπαγγελματίες από τον διεθνή μουσειακό και τον ευρύτερο πολιτιστικό χώρο, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, εκπαιδευτικοί, επαγγελματίες πολιτισμού, επαγγελματίες υγείας και της εκπαίδευσης θα διερευνήσουν τα παραπάνω ζητήματα μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων και συζητήσεων.

Δείτε αναλυτικά στην επίσημή ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Προηγούμενο άρθροSanta Run 2022
Επόμενο άρθροVegan Fiesta Hellas