Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 29/05/2023 στις 16:00, στην εκπομπή “Ζήσε Αλλιώς” με τη Σοφία Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1:

Ο αγγειοχειρουργός Πέτρος Μουστόγιαννης μας εξηγεί τι είναι το ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και ποια είναι τα αίτια εμφάνισής του. Στη συνέχεια, η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαρία Κορινθίου μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της με μια ανευρυσματικής φύσεως φλέβα, που χρειάστηκε να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Που οφείλεται η νόσος των Λεγεωναρίων; Κινδυνεύουμε από τα κλιματιστικά οικιακής χρήσης; Ο πνευμονολόγος – φυματιολόγος Δημήτρης Βασσάλος μας απαντά σε όλα τα ερωτήματά μας . Επίσης μαθαίνουμε πως γίνεται σωστά μια συντήρηση κλιματιστικού από τον μηχανολόγο Φώτη Αλιφέρη.

Ο νευρολόγος ΜΙχάλης Βικελής καταρρίπτει μύθους και αναδεικνύει αλήθειες για τον πονοκέφαλο. Επίσης μας ενημερώνει με τι συχνότητα μπορούμε να λαμβάνουμε αναλγητικά και παυσίπονα φάρμακα καθώς και πότε κάνουμε κατάχρηση.

Μπορεί ένα κινητό τηλέφωνο να μας… γεράσει τον λαιμό; Ο πλαστικός χειρουργός Σπύρος Γεωργόπουλος μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και μας προτείνει θεραπείες για τις ρυτίδες του λαιμού.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε για τις “μαγικές” ιδιότητες της μαστίχας. Ο Κωνσταντίνος Ξένος μας μιλάει για τα οφέλη της μαστίχας στον οργανισμό μας. Στη συνέχεια, η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχεται τον εμπνευστή & ιδρυτή του ανθρακούχου νερού Mastiqua, Δημήτρη Σταϊνχάουερ.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Πάριος στο Θέατρο Άλσος
Επόμενο άρθρο10 χρόνια Βραβεία Βιβλίου Public: Ξεκινάει η επετειακή ψηφοφορία