«Υγεία πάνω απ’ όλα» : Επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Ο καλύτερος τρόπος να ενημερωνόμαστε για θέματα υγείας και ευεξίας, το «Υγεία πάνω απ’ όλα», επιστρέφει σήμερα  Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00, για 11η  χρονιά στον αέρα του ΑΝΤ1!

Η Φωτεινή Γεωργίου θα συνεχίσει, και φέτος, να παρουσιάζει τα σημαντικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με τη σωματική και την ψυχική μας υγεία. Παράλληλα, η εκπομπή θα δημοσιοποιεί νέες ελληνικές και διεθνείς μελέτες για τη διατροφή, τις σωματικές παθήσεις και τις ψυχικές διαταραχές. Η σωστή πληροφόρηση των τηλεθεατών θα αποτελεί για άλλη μια σεζόν αδιαπραγμάτευτο στοιχείο, ώστε να τους οδηγήσει στην ευεξία και την ευημερία.
ANT1 TV / ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑΤο φάσμα της θεματολογίας διευρύνεται. Η κατάσταση του περιβάλλοντος θα απασχολήσει αρκετά την εκπομπή, κυρίως μέσω της σχέσης της κλιματικής αλλαγής με την υγεία μας. Επίσης, το «Υγεία πάνω απ’ όλα» θα δώσει περισσότερο χρόνο σε θέματα που αφορούν στην αλληλεγγύη και τη στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και, βεβαίως, στην αγάπη μας προς τα ζώα και τη θεραπευτική τους δράση.

Τέλος, πολύ σημαντική και φέτος είναι η επικοινωνία με τους τηλεθεατές, μέσα από τις ερωτήσεις στα social media και τις προτάσεις τους για θέματα που μπορεί να αναδείξει το «Υγεία πάνω απ’ όλα».

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, ο στόχος της εκπομπής παραμένει ο ίδιος: έγκυρη, αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση, με τη συμβολή κορυφαίων ειδικών, και πάντα με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό.

Συντελεστές:
Παρουσίαση –αρχισυνταξία : Φωτεινή Γεωργίου
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζερβός
Δημοσιογραφική επιμέλεια – ControlΦαίη Χρυσοχόου
Οργάνωση παραγωγής: Φραγκίσκος Διακόπουλος

https://youtu.be/MdgK52mDQDc

 

Προηγούμενο άρθροΣαν Σήμερα Οι Κάτοικοι Του Γιβραλτάρ Ψηφίζουν Υπέρ Της Διατήρησης Tης Bρετανικής Kυριαρχίας Kαι Kατά Tης Eνσωμάτωσης Στην Ισπανία.
Επόμενο άρθροΤο βραβευμένο μυθιστόρημα “Stolen” γίνεται ταινία από το Netflix