Το  event του VINYL MARKET, επιστρέφει μαζί με το Athens Jazz στο γνωστό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων! Το φεστιβάλ βινυλίου συναντά τη μεγαλύτερη μουσική παραγωγή της Τεχνόπολης για πρώτη φορά  στην ιστορία του θεσμού. Είναι κάτι που όλοι περιμέναμε να συμβεί!

Μαζί με τις συναυλίες κορυφαίων Jazz γκρουπ από όλο τον κόσμο, τα βινύλια θα είναι εκεί για να σας συντροφεύσουν.  Οι επισκέπτες του Athens Jazz θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν τα αγαπημένα τους βινύλια, σε ένα μοναδικό all kind of Jazz αφιέρωμα.

Το Vinyl Market επιστρέφει και πάλι ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέες συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες, νέες κυκλοφορίες, αλλά και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα. Δίσκοι από όλη τη γκάμα της μουσικής, θα βρίσκονται εκεί για να τους ανακαλύψετε. Rock, Soul, Funk, Jazz, Latin, Blues, Ethnic, Electronica, και πολλά άλλα.

Όπως πάντα, ευχάριστες μουσικές θα σας συναρπάσουν σε όλη την διάρκεια του event. Στα decks του Vinyl Market θα βρίσκονται γνωστοί DJ’s, αλλά και πολλοί άλλοι από την ομάδα μας. Μια μοναδική ανοιχτή παρουσίαση βινυλίου στον όμορφο εναλλακτικό χώρο της Τεχνόπολης!

Παρασκευή  26 και Σάββατοκύριακο 27 & 28 Μαΐου η καρδιά της πόλης χτυπά στο Vinyl Market!

Παρασκευή απόγευμα από τις 17.00 μέχρι τις 24.00 το βράδυ και Σαββατοκύριακο από τις 12:00 το πρωί μέχρι τις 24:00 θα είμαστε όλοι εκεί!


Περισσότερες πληροφορίες:

+30 6932404504

+30 6948103401

info@vinyl-market.gr

www.vinyl-market.gr

Προηγούμενο άρθροPiano City Athens: Η πόλη μεταμορφώνεται σε μια συναυλιακή αίθουσα πιάνου
Επόμενο άρθροΑκρόαση για κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους στην Κύπρο