Τόλης Βοσκόπουλος: Τιμήθηκε από τα μουσικά βραβεία Grammy

Στα φετινά βραβεία Grammys, εκτός από τους μεγάλους νικητές των μουσικών Όσκαρ, είδαμε κάποιες από τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Και φυσικά το καλύτερο μέρος της βραδιάς  ήταν ο φόρος τιμής που έδωσαν τα μουσικά βραβεία στον Τόλη Βοσκόπουλο.

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τα βραβεία Grammy τίμησαν τον Ελλαδίτη καλλιτέχνη-Η ανάρτησή της Άντζελας Γκερέκου (Φώτο) | Coffee Vibes Magazine

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας καλλιτέχνης που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών τον Ιούλιο του 2021, τιμήθηκε από τα βραβεία Grammy, στην κατηγορία In Memoriam. Στην εν λόγω κατηγορία τιμώνται καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή για το ταλέντο τους και τη συνολική προσφορά τους στον πολιτισμό και τη μουσική. Ο Τόλος Βοσκόπουλος συμπληρώνει τον κατάλογο των φετινών ονομάτων.

Βοσκόπουλος: Τον τίμησαν στα Grammy στην κατηγορία «In Memoriam» - Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου ήταν αυτή που έκανε γνωστή την είδηση της σπουδαίας διάκρισης του Τόλη Βοσκόπουλου. Αυτής που ξεπέρασε κατά πολύ τα ελληνικά σύνορα. Η ηθοποιός έσπευσε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της λίστας των Grammys με τους τιμώμενους καλλιτέχνες, στην οποία περιλαμβάνεται ο Τόλης Βοσκόπουλος. «Τα βραβεία Grammy τίμησαν τον Έλληνα μουσικό θρύλο, Τόλη Βοσκόπουλο», αναφέρεται στη φωτογραφία με μεγάλα γράμματα.

τόλης βοσκόπουλος | in.gr

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα πληρώνονται σήμερα στους δικαιούχους.
Επόμενο άρθροNυχτερινό ρεύμα: Ξεκινά από 1η Μαΐου το θερινό ωράριο.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.