Το θρυλικό περιοδικό Creem, επανακυκλοφορεί μετά από 33 χρόνια

Tο αμερικανικό θρυλικό περιοδικό της ροκ, Creem επανακυκλοφορεί μετά από 33 χρόνια. Το Creem, που ξεκίνησε από το κτίριο εγκαταλειμμένης τράπεζας του Ντιτρόιτ το 1969, έγινε γνωστό ως underground εκδοτικό πρότζεκτ η κυκλοφορία του όμως σταμάτησε το 1989.

artme The CREEM

Τώρα, 33 χρόνια αργότερα, επιστρέφει με νέα έντυπη έκδοση, καθώς και διαθέσιμο αρχείο στο διαδίκτυο, αλλά και σχέδια επέκτασης σε εταιρεία ψυχαγωγίας.

artme Creem Magazine

Η αναβίωση, όπως αναφέρει το ΑθηναΪκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι πρωτοβουλία του Τζ. Τζ. Κρέιμερ, γιου του ιδρυτή του περιοδικού, Μπάρι Κρέιμερ. «Όταν το Creem σταμάτησε να εκδίδεται το 1989, άφησε ένα τεράστιο κενό που δεν έχει καλυφθεί ποτέ, αν και πολλοί το έχουν προσπαθήσει» είπε ο Τζ. Τζ. Κρέιμερ στη NY Post. «Γι’ αυτό η επιστροφή του Creem είναι τόσο σημαντική. Καθώς τα νέα έχουν αρχίσει να διαδίδονται, η ανταπόκριση δεν ήταν παρά τεράστια» πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/creemmag/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5d3e7f47-85d7-490d-b471-4786c430ba28

artme Creem magazine

Προηγούμενο άρθροΕυλογιά των πιθήκων: Επιβεβαιώθηκε και γονιδιακά το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροMΙFA 2022
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.