Το “Thor: Love and Thunder” έρχεται στο Disney+ τον Σεπτέμβριο

katerina fouka

Το “Thor: Love and Thunder” των Marvel Studios θα κάνει το ντεμπούτο του σε streaming στο Disney Plus στις 8 Σεπτεμβρίου, δύο μήνες μετά την εμφάνιση των Thor, The Mighty Thor, Valkyrie και της τελευταίας περιπέτειας του Korg στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η τέταρτη ταινία “Thor” της Marvel είναι μόνο μία από τις περισσότερες από δώδεκα νέες προσθήκες που έρχονται στην υπηρεσία ροής της Disney, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα!

H καινούρια ταινία «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά.

Προηγούμενο άρθροΈργο του Μπάνκσι ανεβάζει στα ύψη την αξία ενός ιστορικού ακινήτου
Επόμενο άρθροΤρεις ξεχωριστές βραδιές στο “Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022”
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.