Το πρώτο trailer του Teen Wolf: The Movie !

Το Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από το Teen Wolf: The Movie, το οποίο αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con 2022. Αν είστε fans της σειράς, ετοιμαστείτε για μία μεγάλη απουσία, καθώς ο Dylan O’ Brien επέλεξε να μη βρίσκεται στην ταινία και η απουσία του είναι έντονη από το trailer.

artme Το πρώτο trailer του Teen Wolf: The Movie !

Το cast του Teen Wolf: The Movie αποτελείται από τους Tyler Posey, Tyler Hoechlin, Holland Roden, Shelley Hennig, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Melissa Ponzio και Crystal Reed. Ναι, καλά διαβάσατε. Η Reed επιστρέφει στο franchise και θα είναι ιδιαίτερα περίεργο να δούμε πως θα κάνει ντεμπούτο η χαρακτήρας της, μιας και όπως γνωρίζετε, η Allison «πέθανε» στην 3η σεζόν του σόου.

Κατά τη διάρκεια του ComicCon πάνελ της ταινίας αποκαλύφθηκε μία βασική λεπτομέρεια, η οποία αναφέρει ότι ο Vince Mattis θα βρίσκεται στο cast ως γιος του Derek, ονόματι Eli.

Προηγούμενο άρθροStefan Banach: Το doodle της Google για τον μεγάλο Πολωνό μαθηματικό!
Επόμενο άρθροΣταματάει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας από σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.