Η Φλίτγουντ Σάτλγουορθ είναι δεκαεφτά ετών και έχει ήδη χάσει τρία µωρά. Είναι έγκυος για τέταρτη φορά, όταν τυχαία βρίσκει ένα γράµµα του γιατρού της και µαθαίνει ότι δε θα µπορέσει να επιβιώσει από µία ακόµη εγκυµοσύνη.

Συντετριµµένη, συναντά στον δρόµο της τη νεαρή µαία Άλις Γκρέι, που της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει να φέρει στον κόσµο ένα υγιές µωρό.

Όταν όµως η Άλις παρασύρεται στη δίνη του κυνηγιού µαγισσών που εκτυλίσσεται στα βορειοδυτικά της χώρας, η Φλίτγουντ ρισκάρει τα πάντα για να τη σώσει. Καθώς η δίκη των διαβόητων μαγισσών του Πεντλ πλησιάζει και η κοιλιά της Φλίτγουντ µεγαλώνει, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και η ζωή και των δυο βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Στέισι Χαλς γεννήθηκε στο Λάνκασιρ το 1989. Σπούδασε δηµοσιογραφία και έχει αρθρογραφήσει σε στήλες βιβλίων για λογαριασµό των Guardian, Stylist, Psychologies, The Independent, The Sun και Fabulous. Το Κυνήγι µαγισσών είναι το ντεµπούτο της, το οποίο µπήκε στη λίστα των ευπώλητων το 2019. Έκτοτε έχει γράψει άλλα δύο βιβλία.

Προηγούμενο άρθρο7ο Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής
Επόμενο άρθροΞεκινά στις 9 Ιανουαρίου η «Επιχειρηματικότητα 360°»