Το «Copenhagen Cowboy» είναι η νέα δραματική σειρά του Netflix!

Το «Copenhagen Cowboy» είναι η νέα δραματική σειρά του Δανού σκηνοθέτη Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα, αργότερα φέτος, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το Netflix.

Είναι μια σειρά έξι επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την Miu (Angela Bundalovic), η οποία θα βρεθεί στον υπόκοσμο της Κοπεγχάγης.

«Με το «Copenhagen Cowboy», επιστρέφω στο παρελθόν μου για να διαμορφώσω το μέλλον μου, με τη βοήθεια της νεαρής ηρωίδας μου, Miu», είπε ο σκηνοθέτης.

artme Το «Copenhagen Cowboy» είναι η νέα δραματική σειρά του Netflix!

Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στη Δανία.

Η διευθύντρια σκανδιναβικών πρωτότυπων σειρών στο Netflix, Jenny Stjernströmer Björk, τόνισε ότι θεωρεί τον Ρεφν «έναν από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες της Δανίας».

«Για αυτή τη σειρά», ανέφερε, «τον φέραμε στη Δανία μετά από 15 χρόνια στο εξωτερικό. Ο Νίκολας είναι μια δημιουργική δύναμη και ένας τόσο συναρπαστικός και απρόβλεπτος σκηνοθέτης. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το Copenhagen Cowboy» στον κόσμο», συνέχισε η Björk.

artme Το «Copenhagen Cowboy» είναι η νέα δραματική σειρά του Netflix!

Προηγούμενο άρθροGreece Race for the Cure® 2022: Οι εγγραφές άνοιξαν!
Επόμενο άρθροΤουρισμός για όλους 2022: Τέλος Σεπτεμβρίου η νέα κλήρωση!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.