Να τι να κάνεις όταν θες να χαλαρώσεις
Ο εγκέφαλός μας δεν μπορεί να ξεχωρίσει το φανταστικό από το πραγματικό. Την αλήθεια από το ψέμα.
Ο εγκέφαλός μας πιστεύει ότι εντολή του δώσει το υποσυνείδητό μας.Παίρνει την εντολή με την μορφή της σκέψης,την κάνει εικόνα την ντύνει με το συναίσθημα και την κάνει πράξη.
Είναι σημαντικό λοιπόν να δίνουμε θετικές εντολές στο υποσυνείδητό μας να εκτελεί και ας μην ανταποκρίνονται στην γήινη πραγματικότητά μας.
Κάθε φορά που θα νιώθεις εξάντληση, στεναχώρια, λύπη, πόνο ή κούραση φτιάξε στο μυαλό σου μία όμορφη γωνίτσα και πήγαινε εκεί όταν δυσκολεύεσαι.
Φτιάξε μία γωνίτσα  για την χαλάρωσή σου και κάνε ότι ευχαριστεί η ψυχή σου για να ξεκουραστείς να χαρείς και να απολαύσεις.
Φτιάξε με τον νου σου τον προσωπικό σου παράδεισο. Πήγαινε με τον νου σου μία παραλία,μία αιώρα, έναν κήπο με λουλούδια,ένα δάσος με ψηλά δέντρα ή ένα ρυάκι και κάτσε εκεί και χόρεψε, αγκάλιασε τα δέντρα, μύρισε τα λουλούδια, κάνε μπάνιο στην θάλασσα ή κοιμήσου στην αιώρα.
Παρατήρησε τα αισθήματά σου μόλις ολοκληρώσεις την διαδικασία όπου είναι προτιμότερο να το οραματίζεσαι λίγο πριν κοιμηθείς το βράδυ και λίγο πριν σηκωθείς από το κρεβάτι σου το πρωί.
Και μην σου κάνει εντύπωση αν το Σύμπαν ανταποκριθεί στον προσωπικό σου παράδεισο και σου το κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Και να θυμάσαι πως αν στο τέλος δεν πάνε όλα καλά τότε δεν είναι το ΤΕΛΟΣ.
Θεώνη Καράμπαλη
Πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα
My Instagram Account: https://instagram.com/karabali_theoni​…
Προηγούμενο άρθροΣαν Σήμερα Ο Θαλής Καταγράφει Για Πρώτη Φορά Ηλιακή Εκλειψη
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Παιχνιδιού σήμερα 28 Μαΐου
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.