Θερινές βραδιές για μικρούς και μεγάλους

Θερινές βραδιές για μικρούς και μεγάλους στα Πατήσια στον αναγεννημένο κινηματογράφο ΑΒ ξεκινούν την Παρασκευή 1 Ιουλίου!

Ο Δήμος Αθηναίων, ανάβει τα φώτα ενός από τους ιστορικότερους κινηματογράφους της Αθήνας, για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο του Culture is Athens / Πολιτισμός είναι η Αθήνα. Η μεγάλη αγκαλιά της γειτονιάς των Άνω Πατησίων, καθώς και η ανταπόκριση των πολιτών, Αθηναίων και μη, το περασμένο καλοκαίρι, οδήγησε στην απόφαση όχι μόνο να ανοίξει και φέτος ο χώρος, αλλά και να λειτουργήσει ως αμιγώς κινηματογραφικός.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Athens Open Air Film Festival, το Athens International Children’s Film Festival, το Cinobo, τον κινηματογράφο Τριανόν και το Ιn-edit Greece, μας παρουσιάζει σε 33 βραδιές 31 ξεχωριστές προτάσεις, με μοναδικά αφιερώματα, επανεκδόσεις αγαπημένων ταινιών αλλά και μια πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει την Παρασκευή 1 Ιουλίου με το Athens Open Air Film Festival και την επετειακή προβολή 60 χρόνων από την πρεμιέρα της ταινίας που έχει αγαπηθεί και συζητηθεί όσο λίγες, Λολίτα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Θερινός Κινηματογράφος ΑΒ- Θεοτοκοπούλου 36, Άνω Πατήσια

Προηγούμενο άρθροH Νάταλι Πόρτμαν στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+.
Επόμενο άρθροΕισβολέας – Χατζηφραγκέτα Live.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος