ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ
Ξεκίνα να αγαπάς την αίσθηση του μαλακού μαξιλαριού καθώς ανοίγεις τα μάτια σου. Το τέντωμα του κορμιού σου καθώς επανακτάς τις αισθήσεις σου. Το χουζούρεμα που κάνεις κάτω από τα παπλώματά σου. Το βλέμμα σου που ψάχνει τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να πείτε την πρωινή καλημέρα.
Ξεκίνα να αγαπάς τις ηλιαχτίδες του ήλιου που μπαίνουν στο δωμάτιό σου. Τους ήχους που σε ξυπνούν έξω από το μπαλκόνι σου. Την αίσθηση του Θεού στην καρδιά σου.
Ξεκίνα να αγαπάς τον τρόπο που σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου. Τον τρόπο που στέκεσαι στα πόδια σου και το βάδισμά σου. Τον τρόπο που ανοίγεις την βρύση σου και που πλένεις το πρόσωπό σου.
Ξεκίνα να αγαπάς τον τρόπο που ετοιμάζεις το πρωινό σου. Για εσένα και για την οικογένειά σου. Τον τρόπο που πίνεις τον καφέ σου και την χροιά της φωνής σου.
Ξεκίνα θαυματάκι μου να αγαπάς την κάθε λεπτομέρειά σου που σε κάνει πλάσμα αναντικατάστατο και που καμία λεπτομέρεια κάθε μέρα στον κόσμο αυτό δεν είναι δεδομένη.
Ξεκίνα να αγαπάς τον εαυτό σου και να του δίνεις αξία για να είναι όμορφες και σοφές οι επιλογές σου.Γιατί τι νόημα έχει η ζωή αν δεν έχεις τους ανθρώπους σου για να την μοιραστείς;
Ξεκίνα να τιμάς τον εαυτό σου και να τον βάζεις προτεραιότητα  και να προσέχεις την ψυχική σου  υγεία. Γιατί από όλα τα αγαθά σημαντικότερο είναι η ψυχική ηρεμία. Σε εκείνη ανήκει όλος ο πλούτος της γης και αξιοθαύμαστος αυτός που την κατέχει.
Ξεκίνα θαυματάκι μου να βλέπεις τον εαυτό σου αλλιώς. Με τα μάτια της εκτίμησης και της ευγνωμοσύνης έχεις μία ολόκληρη ζωή μαζί του να περάσεις.
Θεώνη Καράμπαλη 
Ενεργειακή Σύμβουλος και Δημιουργός του Θήτα Όλον
Προηγούμενο άρθροSummer Camp στo Μουσείο Νεώτερης Κεραμικής
Επόμενο άρθροDragons’ Den: Αυτοί είναι οι επενδυτές του 2ου κύκλου
Columnist @ ARTme Magazine / Owner @theta Olon Jewels - Η Θεώνη Καράμπαλη είναι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα, Motivational Speaker, συγγραφέας και Αρθογράφος.