Το θεατρικό και εικαστικό εργαστήρι για παιδιά και μεγάλους “Mimi and Mou” οργανώνει δύο εργαστήρια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Για δύο Κυριακές τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές με αφηγήσεις παραμυθιών, κατασκευές, μπισκοτόσπιτα, διαδραστικά παιχνίδια, χαρούμενες μουσικές και δώρα.

Αναλυτικό πρόγραμμα:
• Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 11:30 – 13:30: Διαδραστικό χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού για παιδιά από 5 – 11 ετών.
Είναι παραμονή Χριστουγέννων κι ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί με τίποτε να βρει τον σκούφο του. Χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Μέσα από ένα διαδραστικό κυνήγι θησαυρού, όπου τα παιδιά θα ζωγραφίσουν, θα κάνουν κατασκευές, χαρτόκουκλες, ζαχαροπλαστική και πολλά πολλά παιχνίδια, θα διαβαστούν και θα δραματοποιηθούν χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

• Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 11:30 – 13:30 “Τελικά ποιο είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για σας;” για παιδιά από 5 – 11 ετών
Μήπως δεν σας φτάνουν ποτέ τα δώρα που σας φέρνουν οι μεγάλοι; Μήπως πάντα ονειρεύεστε κι ένα μεγαλύτερο δώρο; Αυτό ακριβώς συνέβη και στον Ρόλη, μέχρι που ανακάλυψε ότι ίσως το σπουδαιότερο δώρο να μην φαίνεται καν. Τι λέτε να έρθετε να βοηθήσουμε τον Ρόλη να ανακαλύψει το σπουδαιότερο δώρο των Χριστουγέννων για αυτόν;

Το εργαστήρι είναι εμπνευσμένο από το αγαπημένο βιβλίο του Πήτερ Χ.Ρεϊνολτς “Το μικρότερο χριστουγεννιάτικο δώρο”. Τα παιδιά με την καθοδήγηση των μψυχωτών του εργαστηρίου θα φτιάξουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία, θα τη ζωντανέψουν με σκηνικά και κοστούμια στη σκηνή του Mimi & Mou, θα φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολίδια, τα δικά τους μπισκότα με πολύ φαντασία και χρώμα και το δικό τους χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο θα πάρουν μαζί τους φεύγοντας.
Για κάθε παιδί στο τέλος του εργαστηρίου θα υπάρχει ένα δώρο έκπληξη.

Για πληροφορίες: info@mimiandmou.com, 210 3809461, 6977257327, 6977800278

Προηγούμενο άρθροΑυτοψία: Η εκπομπή υποδέχεται τους αρνητές του ρεύματος
Επόμενο άρθροGREG YAITANES: THE DRAGON ISSUE
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος