Μια διαδραστική θεατρική παράσταση με την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών Hello Kitty. Μαζί με τους φίλους της My Melody, Dear Daniel και Bad Badtz Maru η Hello Kitty είναι έτοιμη να μυήσει τους μικρούς μας φίλους στα μυστικά της φιλίας, μέσα από όμορφες εικόνες, πολύ χορό και τραγούδι. Μία θεατρική παράσταση και μία βιωματική εμπειρία, ύμνος στην πραγματική φιλία.

Ένα καινούριο αγόρι έρχεται στο σχολείο και η Hello Kitty, είναι αποφασισμένη να τον γνωρίσει και να τον κάνει φίλο της. Γιατί, όπως λέει συχνά: Όσους φίλους και να έχεις δεν είναι ποτέ αρκετοί.

Ο Dear Daniel, θα γλιτώσει την Hello Kitty και τους φίλους της από διάφορες περιπέτειες, θα τους βοηθήσει στα μαθήματα και θα γίνει η συντροφιά τους στο παιχνίδι. Όλοι μαζί θα περάσουν ένα αξέχαστο απόγευμα στο λούνα παρκ, θα γελάσουν με τις σκανταλιές του Bad Badtz Maru, που θέλει να γίνει σούπερ ήρωας και θα συμμετέχουν σε έναν τέλειο διαγωνισμό, στον οποίο θα νικήσει η φιλία.

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Σκηνικά: Δανάη Πανά
Κοστούμια: Δανάη Πανά, Μαρία Καραπούλιου
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κάλλια Καράμπελα
Βοηθός Χορογράφου: Ελένη Χαραλαμπίδου
Κινησιολογία: Χριστίνα Αντωνιάδου
Παραγωγή: Kolossaion Productions

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κριστιάνα Καρρίκι, Γεωργία Κούκα, Μαριλένα Λιανού, Ναταλία Μπαρούς, Μαργαρίτα Συμεωνίδου Συμμετέχουν οι χορεύτριες: Εύα Γαλάνη, Σοφία Τσοτουλίδου

Προηγούμενο άρθροΩδείο Φίλιππος Νάκας
Επόμενο άρθροBert Kreischer “Tops Off World Tour”
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος