Το Meet Market επιστρέφει στις 8 και 9 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να στήσει μια μεγάλη γιορτή δημιουργικότητας και καινοτομίας λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Περισσότεροι από 140 σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικροί παραγωγοί, εκ των οποίων 30+ θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά, βγαίνουν από τα καταστήματα και τα εργαστήρια τους και συγκεντρώνονται όλοι μαζί, κάτω από τις κόκκινες καμινάδες της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή νέων designers, home-deco αντικείμενα με ξεχωριστή αισθητική, χειροποίητα κοσμήματα, προϊόντα ευεξίας & ομορφιάς, packaged τρόφιμα από καλλιεργητές της ελληνικής υπαίθρου, είδη για το παιδί σχεδιασμένα με προσοχή. Αυτές είναι μονάχα μερικές από τις #madeingreece δημιουργίες που θα συνθέσουν το line-up της pop-up αγοράς του Meet Market και θα γεμίσουν την Κεντρική Αυλή, το Προαύλιο Μηχανουργείου και το κτίριο Μηχανουργείο της Τεχνόπολης.

Παράλληλα, τα dj sets θα διαδέχονται το ένα το άλλο κάθε δύο ώρες και -όπως πάντα- δεν θα λείπουν τα ποτά, το street food, και οι δωρεάν δραστηριότητες για τα παιδιά.

Ένα #tip για όλους όσους επισκεφθείτε το Πασχαλινό Meet Market: Με μια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταμείο/Info point της διοργάνωσης θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στη #ΜεγάληΚλήρωση, από την οποία θα επιλεγούν 3 νικητές και ο καθένας θα πάρει ένα καλάθι γεμάτο δώρα από τους εκθέτες.

Το Meet Market γίνεται ξανά σημείο συνάντησης της εγχώριας επιχειρηματικότητας και μας καλεί στην πιο πολύχρωμη αγορά της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση από το Από Κοινού Θέατρο
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα έφυγε από τη ζωή ο Ισπανός ζωγράφος Πάμπλο Πικάσο
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος