«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο Παρίσι» παρουσιάζονται από τον Θίασο Ηλία Καρελλά Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 21 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Με το έργο αυτό το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Ηλίας Καρελλάς γιορτάζουν μετά μουσικής δέκα χρόνια παραστάσεων του αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων. Ο σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς ταξιδεύει, αυτή τη φορά, με τον Καραγκιόζη στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Πλησιάζουν Χριστούγεννα, και ο μεγάλος Πασάς έχει προσλάβει για το εορταστικό τραπέζι έναν διάσημο Γάλλο σεφ. Η παράδοση προστάζει χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα. Προς έκπληξη όμως όλων οι γαλοπούλες το έσκασαν.

Τι έχει συμβεί, και όλα τα κοτέτσια είναι άδεια; Ο Γάλλος σεφ ταξιδεύει στο Παρίσι για την εξιχνίαση του μυστηρίου. Πώς θα βρεθεί και ο Καραγκιόζης με την παρέα του στην Πόλη του Φωτός;

Ποια είναι η μυστηριώδης Γαλλίδα γαλοπούλα-αρτίστα που τραγουδά και ξεσηκώνει τα πλήθη; Θα καταφέρει άραγε ο Καραγκιόζης να διαγράψει μια για πάντα τις γαλοπούλες από το χριστουγεννιάτικο μενού;  Η ελληνική παράδοση συναντά τη γαλλική κουλτούρα σε μια ολοκαίνουργια vegan, χριστουγεννιάτικη κωμωδία γεμάτη χιούμορ και δράση.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Χρήστο Χολίδη, την Άσπα, τη Θέλξη, τη Μαρία Καρλάκη, την Πέλλα Νικολαΐδου και τη Χριστίνα Σάλτη στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Ο Γιώργος Σεφέρης Βραβεύεται Με Νόμπελ Λογοτεχνίας.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος