Τα τελευταία οκτώ επεισόδια του “Walking Dead” θα προβληθούν τον Οκτώβριο.

Η 11η σεζόν του Walking Dead, σηματοδοτεί το τέλος της μακροχρόνιας περιπέτειας επιβίωσης του AMC και η αρχή του μεγάλου φινάλε έχει οριστεί για τις 2 Οκτωβρίου του 2022.

Το δίκτυο αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας σε ένα εντυπωσιακό trailer που προβλήθηκε στο San Diego Comic-Con.

Στα τελευταία επεισόδια θα επιστρέψουν οι Norman Reedus ως Daryl, Melissa McBride ως Carol, Khary Payton ως Ezekiel, Lauren Cohan ως Maggie Greene και Jeffrey Dean Morgan ως Negan. Αυτά τα οκτώ επεισόδια θα ολοκληρώσουν την τελευταία σεζόν 24 επεισοδίων μιας εκπομπής, που προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2010.

Η 11η σεζόν, που αρχικά αναμενόταν τον Οκτώβριο του 2020, διακόπηκε από την παγκόσμια πανδημία του COVID-19 και άλλαξε τα σχέδια του AMC για το φινάλε της σειράς.

Αν και η 12χρονη σειρά, βασισμένη στη σειρά κόμικ που ξεκίνησε από τους Robert Kirkman και Tony Moore το 2003, έχασε σταθερά την τηλεθέαση, η τελευταία σεζόν δεν αποτελεί το τέλος του franchise.

Μια spinoff σειρά, με τίτλο “Tales of the Walking Dead“, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Αυγούστου. Το AMC έχει επίσης προγραμματίσει το “Isle of the Dead”, με επίκεντρο τη Maggie Greene και τον Negan, να προβληθεί κάποια στιγμή το 2023. Θα ακολουθήσει κι ένα ανώνυμο προς το παρόν spinoff, με πρωταγωνιστή τον Reedus ως Daryl.

Προηγούμενο άρθροInterview with the Vampire: Tο trailer της νέας σειράς!
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε ο Μπομπ Ράφελσον – Εμπνευστής των Monkees.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.