Τις προάλλες στο πάνελ «Storytellers of Apple TV+» στο San Diego Comic-Con, ο εκτελεστικός παραγωγός του “See“, Jonathan Tropper, αποκάλυψε το trailer για την τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς.

Η τελευταία σεζόν που θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα κάνει το ντεμπούτο της με το πρώτο επεισόδιο την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 στο Apple TV+ και θα ακολουθήσει ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή.

Στη σειρά που δημιουργήθηκε από τον ταλαντούχο Steven Knight του Peaky Blinders, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Jason Momoa, Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Nesta Cooper, Sylvia Hoeks, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar και Mojean Aria.

Στο μακρινό μέλλον, έπειτα από την εξάπλωση ενός θανατηφόρου ιού, το ανθρώπινο γένος έφτασε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο της εξάλειψης. Όσοι κατάφεραν να επιζήσουν, έχασαν την όρασή τους. Ο Baba Voss, αρχηγός μίας φυλής, γίνεται πατέρας δύο δίδυμων, τα οποία είναι τα μόνα άτομα στον κόσμο που μπορούν να δουν. Πλέον, ο ήρωας καλείται να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του από μία πανίσχυρη εχθρό, μία ανελέητη βασίλισσα που θα θελήσει να εξολοθρεύσει τα δύο παιδιά και όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά της.

Προηγούμενο άρθροΣειρές που θα δούμε στο Netflix τον Αύγουστο!
Επόμενο άρθροΗ νέα χρηστική πλατφόρμα “Athens Shopping” μάς συστήνει τα καταστήματα της πόλης.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.