Το TractioN έχει καθιερωθεί σαν η πλέον δημοφιλής εκπομπή αυτοκινήτου στην ελληνική τηλεόραση.

Με γκάζι και με χαμόγελο, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο συναρπαστικό μέλλον της αυτοκίνησης, με έγνοια για την οδική ασφάλεια και το περιβάλλον, αλλά πάντα με την αθεράπευτη αγάπη για οτιδήποτε διαθέτει τροχούς και κινητήρα.

Μέσα από τη συχνότητα του Star για 6η σεζόν, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής αλλά και οι συνεργάτες τους, μοιράζονται με τους τηλεθεατές το πάθος για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα μαζί με συμβουλές για καλύτερες ημέρες στους μεγάλους δρόμους. Κάθε εβδομάδα το TractioN ενημερώνει και ψυχαγωγεί. Γιατί η οδήγηση είναι ένα ατελείωτο, υπέροχο ταξίδι!

Τι θα δούμε στην 1η εκπομπή:

Στη γραμμή της εκκίνησης, ανεβάζοντας στροφές και με το γκάζι έτοιμο να φτάσει στο πάτωμα, το TractioN, η καλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου της ελληνικής τηλεόρασης επανέρχεται για 6η τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του Star!

Ο Κώστας Στεφανής και η ομάδα των συνεργατών του βάζουν μπροστά τις μηχανές, με στόχο να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές μηχανοκίνητης δράσης και ενημέρωσης.

Η επικαιρότητα τρέχει, τρέχει όμως και το TractioN! Και αυτό το εννοούμε κυριολεκτικά, εφόσον η εκπομπή συμμετείχε στο Ράλι Ακρόπολις του 2022, με το HYUNDAI i20N Rally, ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο ειδικά για αγώνες παγκοσμίου επιπέδου. Το πλήρωμα, δηλαδή ο Μάνος και ο Κώστας Στεφανής, καταθέτουν στην κάμερα του TractioN με κάθε ειλικρίνεια και συγκίνηση το πώς είναι να τρέχεις σε ένα σημερινό αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι και μάλιστα στο περίφημο «Ράλι των Θεών», στα χώματα και τα βουνά της υπέροχης πατρίδας μας.

Μια εμπειρία μοναδική, που κάθε τηλεθεατής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μαζί μας, απευθείας από το cockpit του αγωνιστικού αυτοκινήτου του TractioN!

Προηγούμενο άρθρο“Dragons’ Den”: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του επιτυχημένου show επενδύσεων
Επόμενο άρθροΜεγάλη Εικόνα: Καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης