Πρεμιέρα για τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ

Στο νέο της σπίτι, η Φαίη Σκορδά θα φιλοξενεί καθημερινά τη χαρά, την αισιοδοξία, την αληθινή τηλεοπτική ψυχαγωγία αλλά και όσα μας απασχολούν, με έγκυρη δημοσιογραφική και κριτική ματιά. Η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης, θα σχολιάζουν με τη δική τους οπτική όσα συμβαίνουν αλλά και τα αποκλειστικά θέματα της συντακτικής ομάδας της εκπομπής. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου θα κρατά τους τηλεθεατές ενήμερους με τα γρήγορα αντανακλαστικά του στα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ ενώ η Ελεάννα Τρυφίδου θα μας “ταξιδεύει” σε όλο τον κόσμο, με διεθνείς ειδήσεις.

Γραμμέλη: Πιστεύει πως η Σκορδά θα είναι καλύτερα χωρίς το Λιάγκα;

Έλενα Χριστοπούλου: Ποια είναι η γοητευτική coach των κοριτσιών στο Next Top Model; | tempo24.news

Ο καταξιωμένος και αγαπημένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει τηλεοπτικά στο «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» και μοιράζεται τα μυστικά του για το καθημερινό τραπέζι ενώ η καθηγήτρια Αστρολογίας, Βάσια Μαυράκη θα δίνει τις απαντήσεις του ζωδιακού κύκλου στις απορίες της καθημερινότητας.

ΕΡΤ: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει νέα εκπομπή;

Κι επειδή όλοι απολαμβάνουμε να παρακολουθούμε όμορφες και φιλικές συζητήσεις, εκλεκτοί καλεσμένοι από όλους τους χώρους θα φιλοξενούνται από τη Φαίη στο πλατό του «ΠΡΩΙΝΟΥ ΜΑΣ», κάθε φορά που έχουν κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να μοιραστούν μαζί μας!

Το «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα εκπέμπει καθημερινά στις 09.40.

Προηγούμενο άρθροΤο Φεστιβάλ Βόλου επέστρεψε για 7η χρονιά!
Επόμενο άρθροΟ Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C στο Θέατρο Βράχων