Ο Δήμος Πειραιά έχει προσκαλέσει τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, σε ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ευρώπης, σε μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία!

Το 1ο Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών.

Η δράση ξεκινά στις 17:20 στο MEGA Play με την έναρξη του εντυπωσιακού street event απευθείας από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στις 18:30 συντονιζόμαστε στο MEGA για να παρακολουθήσουμε ζωντανά την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων κορυφαίων αθλητών στο 1ο Piraeus Street Long Jump.

Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης και σχολιάζει ο Δήμος Μπουλούκος. Στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Τη μοναδική αθλητική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας.

Τον πρωτοποριακό αγώνα που θα προβάλει το MEGA την Κυριακή 4 Ιουνίου έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του World Athletics Continental Tour.

Προηγούμενο άρθρο“ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ… να σηκώσει το χέρι του!”: καλοκαιρινή περιοδεία για την sold-out επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη
Επόμενο άρθροHic sunt dracones (Εδώ υπάρχουν δράκοντες) Χαρτογραφώντας το άγνωστο: ένα project του Rick Lowe
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος