Ο Δήμος Περιστερίου σε πείσμα των καιρών και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, φορώντας το γιορτινό του χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας.

Μικροί και μεγάλοι από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2023 μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν στις εκατοντάδες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις!

Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό “Περιστέρι, με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια, την Φάτνη και το εορταστικό εργαστήριο ξωτικών με τον Αϊ Βασίλη.

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, μάγων, αλλά και μεγάλες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων και μουσικά δρώμενα.

Καθημερινά όλη την εορταστική περίοδο, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Περιστερίου θα περιδιαβαίνει τις γειτονιές της πόλης, παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα!

Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ), μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, με τα έργα των μικρών ζωγράφων. 51 έργα των μικρών μαθητών με θέμα: “Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Ζωγραφίζω τις Ευχές μου” κοσμούν την πλατεία.

Ο Δήμος Περιστερίου φιλοξενεί την έκθεση παλαιού και συλλεκτικού παιχνιδιού “Παίζουμε”, από τις 5 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2023, εκτός αργιών, ώρες 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:30, στην αίθουσα τελετών (α’ όροφος) του Δημαρχιακού Μεγάρου – στάση Μετρό “Περιστέρι”.

Δείτε το αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.

Το ωράριο που αναγράφεται στο πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Νέα σελίδα στον εθελοντισμό της πόλης
Επόμενο άρθροΕπανατοποθετούνται οι αρχαιότητες στο σταθμό Βενιζέλου
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος