25ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Tο 25ο Παζάρι Βιβλίου 2022, το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην πόλη των Αθηνών, επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος με ελεύθερη είσοδο από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 (από τις 09:00 το πρωί ως τις 22:00 το βράδυ), με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».

Το 24ο Παζάρι Βιβλίου έρχεται στην Πλατεία Κοτζιά! | CultureNow.gr

Όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 10.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία σύγχρονη και υπαίθρια εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου θα συνοδευτεί από μία σειρά εκδηλώσεων που θα προσδώσουν έναν εορταστικό χαρακτήρα στην πόλη και, ειδικότερα, στην πλατεία και την ευρύτερη περιοχή που θα διεξαχθεί. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, οι οποίες θα λειτουργήσουν και ως προάγγελος των μεγάλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο επερχόμενο Φεστιβάλ Βιβλίου, τον Σεπτέμβριο στο Ζάππειο.

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος - Athinorama.gr

ο 25ο Παζάρι Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β) υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

To 25ο Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει στην Πλατεία Κλαυθμώνος | E-Daily.gr

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα η Μάργκαρετ Θάτσερ γίνεται πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Επόμενο άρθροNew Book : Fireborn μια συναρπαστική ιστορία που θα σε μαγέψει.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.