Παρουσίαση Μαγιό για Γυναικές με Μαστεκτομή από την Μαρία Κορινθίου!

Χτες, το βράδυ της 20η Ιουλίου στην Πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά, μία ιδιαίτερη ημέρα, τόσο για τον Ελληνικό Πολιτισμό, όσο και για πολλές γυναικές , έγινε η παρουσίαση των μαγιό ”Flower Blossom” για γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε μαστεκτομή τα οποία σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την ηθοποιό Μαρία κορινθίου και θα ενταχθούν στην συλλογή της Maria Korinthiou Collection.

Η χτεσινή Παρουσίαση Μαγιό από την Μαρία Κορινθίου

Ο σκοπός της είναι μια αποκλειστική συλλογή μαγιό που προσκαλεί τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την μοναδικότητά τους ενθαρρύνοντας τες να κάνουν όσα περισσότερα για τον εαυτό τους, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Συμβολική έμπνευση της Μαρίας Κορινθίου της συλλογής τα λουλούδια, τα λουλούδια που ανθίζουν, “Flower Blossom” , όπως ακριβώς ανθίζει και η γυναίκα, ειδικά μετά από την προσωπική της μάχη.

Η νέα συλλογή παρουσιάζει διαχρονικά υπέροχα μαγιό με χώρο τοποθέτησης των προθεμάτων, αντιπροσωπεύοντας κάθε γυναίκα που θέλει να αισθάνεται όµορφη και ξεχωριστή.

Η Παρουσίαση ήταν η συνέχεια της πρώτης εκδήλωσης,που είχε γίνει τον Απρίλιο, όπου είχε ανακοινωθεί αυτό το τόσο ‘Μεγάλο” γεγονός για τον Πολιτισμό μας και είχαν παρουσιαστεί τα προθέματα.

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από μια γυναίκα που έχει προχωρήσει σε μαστεκτομή, την Αναστασία Σαραντινού, όπου βρήκε κοινό όραμα με την Μαρία Κορινθίου και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην υλοποίησή της.

Το πρόθεμα 3 Breast Prefixes, σχεδιάστηκε από την ομάδα AD3Ddesigns, το οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί στα μαγιό και θα χαρίσει χαρά και χαμόγελα στις γυναίκες που έχουν περάσει καρκίνο του μαστού και δεν έχουν κάνει αποκατάσταση!

Όπως ανέφερε και ο κ. Ι.Βουράκης Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Πειραιά ”είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να βοηθήσουμε έτσι ώστε μία γυναίκα με μαστεκτομή να νιώσει και πάλι γυναίκα και να μπορεί να συνεχίσει την καθημερινότητα της.”.

Επίσης, ο Πρόεδρος Krav Maga Science Ν.Ιωσήφ αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού ”Φώφη Γεννηματά” που αφορά σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών, οι οποίες διαμένουν στην Ελλάδα. Η παροχή αυτή από το κράτος δεν σταματά στη διενέργεια δωρεάν εξέτασης ψηφιακής μαστογραφίας, αλλά περιλαμβάνει και τη δωρεάν επίσκεψη στον γιατρό για τις γυναίκες που θα έχουν ευρήματα και τη δωρεάν διενέργεια υπερηχογραφήματος για περαιτέρω αποσαφήνιση των ευρημάτων.

Επίσης στη παρουσίαση παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β’ Πειραιά Θανάσης Κατσιρούμπας, η Σταυρούλα Βουτυράκου Υπ. Βουλευτής Β’ Πειραιά, καθώς και πολλοί άλλοι επίσημοι και ένθερμοι υποστηρικτές αυτής της ιδέας.

Σημαντική συμβολή, αυτή του Κλινικού Ψυχολόγου και Επιστημονικού Συνεργάτη Καινοτομιών Δημήτρη Πετρούνια καθώς επίσης και της Δήμητρας Κατσαφάδου που στηρίζει το έργο αυτό, παρέχοντας εντελώς δωρεάν κρέμες αναδόμησης μαστεκτομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΦορολογικές δηλώσεις 2022: Μέχρι τις 30 Αυγούστου παρατείνεται η υποβολή τους.
Επόμενο άρθροΗ μοναδική χώρα στη γη που για να την επισκεφτείς πρέπει να πληρώσεις φόρο άνθρακα.
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος