Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί από την επίσημη ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, ημέρα έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού έως και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, την τελευταία Πέμπτη της καρναβαλικής περιόδου, θα είναι το 12ο αφού το Παιχνίδι είχε πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το 2007 και έκτοτε έγινε για 11 χρονιές γράφοντας τη δική του σελίδα στο Πατρινό Καρναβάλι.

Το 12ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού θα εξελιχθεί με συγκεκριμένη θεματολογία και αναδίπλωση ιστορίας. Θα αποτελείται από 5 φάσεις παιχνιδιού και την εύρεση του κρυμμένου θησαυρού.

Η πρώτη φάση θα δώσει 350 βαθμούς που θα κατανέμονται ως εξής: 9 ερωτήσεις των 30 βαθμών, ένα φέρτε των 40 βαθμών και ένα παιχνίδι των 40 βαθμών. Η κάθε φάση από τη δεύτερη έως και την Πέμπτη θα δίνει σύνολο στον παίχτη 400 βαθμούς και θα αποτελείται από 8 ερωτήσεις των 40 βαθμών, ένα φέρτε των 40 βαθμών και ένα παιχνίδι των 40 βαθμών. Η δυσκολία των ερωτήσεων του παιχνιδιού θα δυσκολεύει με την εξέλιξη των φάσεων.
Κάθε φάση του παιχνιδιού, κατά την ολοκλήρωσή της θα δίνει ένα στοιχείο στον παίχτη, ο οποίος θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει συνθέτοντάς τα (στοιχεία από φάση 1+φάση 2+φάση 3+φάση 4+φάση 5) ώστε να οδηγηθεί στο ζητούμενο την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 που θα είναι και η απάντηση για την εισαγωγή του στην εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού. Η εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού θα δώσει σε έναν και μοναδικό παίχτη 50 βαθμούς.

Τα φέρτε θα ζητούνται με την αποστολή φωτογραφιών.
Τα παιχνίδια θα είναι είτε διαδραστικά με τη μορφή βίντεο από τους παίχτες είτε μέσω εφαρμογής παιχνιδιών στο ίντερνετ με κλίμακα βαθμολογίας.
Όλο το παιχνίδι θα δομηθεί στην εξέλιξη μιας ιστορίας με χαρακτήρες τους θεματο-θέτες του παιχνιδιού και ήρωες τους ίδιους τους παίχτες.
Θα δημιουργηθεί η επαναφορά του chat-room που έχει λείψει τα τελευταία χρόνια από τους παίχτες, είτε με τον κλασικό τρόπο των παλαιότερων ετών, είτε με τη δημιουργία avatar και περιήγησή τους σε εικονικό δωμάτιο συνομιλίας. Θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μεταξύ τους ιδιωτικά αλλά και με όλους μαζί. Εκεί θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις για τις ερωτήσεις, το παιχνίδι καθώς και να πάρουν ενδεχόμενες βοήθειες από τους θεματοθέτες και οργανωτές του παιχνιδιού.

Θα δοθούν 10 βραβεία για την κλασική πρώτη δεκάδα του παιχνιδιού, καθώς και βραβείο εύρεσης Κρυμμένου Θησαυρού. Για τους τρεις πρώτους νικητές θα υπάρξουν έξτρα δώρα. Η απονομή των βραβείων του παιχνιδιού θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του 58ου Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων.

Προηγούμενο άρθροΦυσικό αέριο: Τι σημαίνει η νέα πτώση των τιμών για επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροO Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στο Λονδίνο
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος