Μετά την μεγάλη επιτυχία του μουσικού αφιερώματος στα 90s, οι ONIRAMA επιστρέφουν στο Θέατρο Παλλάς για να… παίξουν ξανά με τις Δεκαετίες.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου, οι ONIRAMA θα «ανακατέψουν» μελωδίες, ήχους και μουσικές εποχές, και υποδέχονται τον σπουδαίο ερμηνευτή, Γιάννη Κότσιρα, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις δεκαετίες που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα.

Τραγούδια από τα 00’s μέχρι και το σήμερα, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και χορέψει, μεγάλες επιτυχίες των ONIRAMA που μας έχουν ξεσηκώσει τα τελευταία χρόνια, και φυσικά, πολλά από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του Γιάννη Κοτσιρα, διασκευασμένα απο τους ONIRAMA, όπως μονο εκείνοι ξέρουν, σε μια μουσική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη!

Μαζί με τους ONIRAMA και τον Γιάννη Κότσιρα στη σκηνή του Παλλάς, σε μια ανατρεπτική φιλική συμμετοχή, ο αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής Αντώνης Μιτζέλος.

Οι ONIRAMA, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν, για ακόμα μια φορά, το παρελθόν με το παρόν… διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!


ONIRAMA

Mixing up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες
Τεύχος 00’s-10’s

SPECIAL GUESTΓιάννης Κότσιρας

Φιλική συμμετοχή: Αντώνης Μιτζέλος 

Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5 – Τετάρτη 22 Μαρτίουστις 21:00

Εισιτήρια: εδώ

Προηγούμενο άρθρο“Το Άναρχο χρώμα” της Penelope Nelly Tsiakiridou – μια Διαδραστική Έκθεση Ζωγραφικής
Επόμενο άρθρο2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Θεάτρου Σκιών “Που πας βρε Καραγκιόζη;”