Όλοι Μαζί Μπορούμε

Η Περιφέρεια Αττικής, το “Όλοι Μαζί Μπορούμε” και 50 Δήμοι της Αττικής, στις 5 Μαΐου πραγματοποιεί δράση με σκοπό τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό και για τους πρόσφυγες που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις υπολογίζεται πως έχουν έρθει στη χώρα μας  περίπου 20.000 Ουκρανοί που χρειάζονται βοήθεια.

Όλοι μαζί μπορούμε για την Ουκρανία

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαΐου, από τις 10 π.μ έως τις 6 μ.μ. και τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι: φάρμακα, υγειονομικό υλικό, κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές, γάλατα, πάνες, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη κουζίνας (όπως πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κατσαρόλες, φούρνοι μικροκυμάτων, μικρά φουρνάκια) και ρούχα (σε καλή κατάσταση, έτοιμα να φορεθούν).

инициатива грим съответно μαριαννα τσιχλη αθλητικά εικονες Разсад принадлежи нещо

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία επισημαίνει:
“Σ΄ αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες που βιώνει η Ουκρανία και οι Ουκρανοί πολίτες είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα τους, έμπρακτα, όπως και σε κάθε λαό που δοκιμάζεται άδικα. Σε συνεργασία με το “Όλοι μαζί μπορούμε” και 50 Δήμους της Αττικής, δημιουργούμε  μία αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τον Ουκρανικό λαό.  Σ΄ αυτή την προσπάθεια έχουμε συμμάχους μας τους πολίτες της Αττικής, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως διαθέτουν υψηλά αντανακλαστικά ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν για άλλη μια φορά με θέρμη στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία”.

Στην ιστοσελίδα oloimaziboroume.gr, θα βρείτε τα σημεία συγκέντρωσης του Δήμου που συμμετέχει καθώς και τον πλήρη κατάλογο των αναγκαίων ειδών.

Προηγούμενο άρθροTo εντυπωσιακό άγαλμα της Rihanna στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης.
Επόμενο άρθροΟ οίκος Bulgari σχεδίασε τιάρα για να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.