Ο Keanu Reeves στην πρώτη του μεγάλη σειρά!

Για τον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο ετοιμάζεται ο Keanu Reeves. Η σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει  θα λέγεται “Devil in the White City” και θα φέρει τους Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio ως εκτελεστικούς παραγωγούς.

Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα βασίζεται στο αληθινό έγκλημα που εξιστορεί το βιβλίο Erik Larson, “The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America” (2003). Η ιστορία λαμβάνει χώρα στην Διεθνής Έκθεση του Σικάγου το 1893 και παρουσιάζει τον κατά συρροή δολοφόνο Dr. H. H. Holmes και τον αρχιτέκτονα Daniel H. Burnham και το πως διασταυρώθηκαν οι ζωές τους.

Τα δικαιώματα του βιβλίου τα είχε η Paramount από το 2007, η οποία ήθελε να δημιουργήσει την ταινία. Δύο χρόνια αργότερα έγινε γνωστό ότι ο DiCaprio θα αναλάμβανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Holmes, ενώ το 2015 ο Scorsese υπέγραψε για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Μόλις το 2019, τα δικαιώματα μεταφέρθηκαν στο Hulu, το οποίο αποφάσισε αντί για ταινία να κάνει τηλεοπτική μεταφορά. Η Paramount συνεχίζει να εμπλέκεται στο project, μέσω του τηλεοπτικού της στούντιο.

Προηγούμενο άρθροΗ Νεφέλη Φασούλη σε έναν ύμνο για τον χωρισμό!
Επόμενο άρθροDisney Plus: Τι έρχεται στο τον Αύγουστο!
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.