Ο θρυλικός James Bond το καλοκαίρι στην οθόνη του Star!

Θα μπορούσε να είναι και γρίφος για… κινηματογραφικούς λύτες.

Αντέχει στις αλλαγές και το  πέρασμα του χρόνου δεν τον αγγίζει, ακόμα και 60 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση! Αναβαθμίζεται, ανανεώνεται, εξελίσσεται και καταφέρνει να διατηρεί τις προσωπικές αξίες του, που τον έφεραν στην κορυφή, σταθερές, όπως το απαράμιλλο στυλ του, το φλεγματικό του χιούμορ, το οξυμένο ένστικτο αυτοσυντήρησης, τη χαρακτηριστική ψυχραιμία όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο και φυσικά την κλασικά ακαταμάχητη γοητεία, στην οποία κανείς  δεν μπορεί να αντισταθεί.

artme Ο θρυλικός James Bond το καλοκαίρι στην οθόνη του Star!

Τον υποδύθηκαν τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά αστέρια: Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig.

Διατηρώντας τον θρύλο του αδιόρθωτου γυναικά, είχε στο πλευρό του τις ωραιότερες πρωταγωνίστριες: Ursula Andress, Jane Seymour, Famke Janssen, Denise Richards, Teri Hatcher, Halle Berry, Sophie Marceau, Monica Bellucci, Ana de Armas.

artme Ο θρυλικός James Bond το καλοκαίρι στην οθόνη του Star!

Τα τραγούδια στις ταινίες του ερμήνευσαν οι πιο πετυχημένοι και πολυβραβευμένοι καλλιτέχνες, σε κάθε εποχή: Shirley Bassey, Louis Armstrong, Paul McCartney, Tom Jones, Gladys Knight, Nancy Sinatra, Madonna, Duran Duran, A-ha,Tina Turner, Sheryl Crow, Alicia Keys, Adele, Billie Eilish.

artme Ο θρυλικός James Bond το καλοκαίρι στην οθόνη του Star!

Όμως τελικά ο πραγματικός star είναι αυτός!  Ο θρυλικός James Bond, Πράκτωρ 007, το τρίτο πιο επιτυχημένο κινηματογραφικό franchise όλων των εποχών μετά τη Marvel και τo Star Wars με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, βρήκε το Star κανάλι, που του ταιριάζει!

artme Ο θρυλικός James Bond το καλοκαίρι στην οθόνη του Star!

Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα για τις 25 ανεπανάληπτες ταινίες του Πράκτορα 007. Αυτό το καλοκαίρι, ο πάντα γοητευτικός και ανυπέρβλητα μυστηριώδης James Bond Πράκτωρ 007, θα μας κρατάει συντροφιά, λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά, προσκαλώντας μας σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι, στη διαχρονικά αυθεντική περιπέτεια, απολαμβάνοντας ένα μαρτίνι «shaken, not stirred»! Η καλοκαιρινή κινηματογραφική απόλαυση ξεκινάει τον Ιούλιο και με διπλές προβολές!

Προηγούμενο άρθροGoogle Doodle: 112 χρόνια από τη γέννηση του Oskar Sala
Επόμενο άρθροΥπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 22 Ιουλίου.