Ο Φώτης Σιώτας για πρώτη φορά στο six d.o.g.s.

ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ live

Πέμπτη 12 Μαΐου

six d.o.g.s.

Η προπώληση ξεκίνησε

Οι Πέμπτες είναι οι μέρες του! O μουσικός και δημιουργός Φώτης Σιώτας, μετά από από τέσσερις sold out cozy βραδιές στο Skrow Theater, μας καλεί για μία ακόμα συναυλία, σε διαφορετικό πλαίσιο αυτή τη φορά, με δυναμική και εξωστρεφή διάθεσή στο six d.o.g.s. την Πέμπτη 12 Μαΐου.

Μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, ο Φώτης μαζί με εκλεκτή παρέα, τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια, τον Γιώργο Φουντούκο στην κλασική κιθάρα και την προσθήκη του Άγγελου Πολυχρόνου στα κρουστά, καταλαμβάνουν για πρώτη φορά τη σκηνή του six d.o.g.s. και μας παίζουν μουσικές που αγαπάμε, μας λένε τις ιστορίες τους από σκηνής και μοιράζονται μαζί μας αισθήματα, αναμνήσεις αλλά και μια φρέσκια πρόταση για τον σύγχρονο λαϊκό και έντεχνο ήχο.

Ο Φώτης Σιώτας ενορχηστρώνει ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και ιδιότυπο χιούμορ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καινούργια τραγούδια του από τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο “Δύο Λάθη” που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την United We Fly και επιλεγμένα γνωστά κομμάτια από τα “Δεύτερα”, το album με το οποίο ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Γκόνη. Φυσικά, δε λείπουν οι μουσικές “επισκέψεις” σε τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει ερμηνεύσει με επιτυχία ο Φώτης στο παρελθόν και έχουν χρωματιστεί από το προσωπικό του ύφος, την χαρακτηριστική φωνή του και την διάθεσή του για πειραματισμό.

Μη χάσετε την πρώτη εμφάνιση του Φώτη Σιώτα με τη μπάντα του στο six d.o.g.s.
την Πέμπτη 12 Μαΐου!

 

Προηγούμενο άρθροΝέο single από τους Imagine Dragons!
Επόμενο άρθροLive Streaming – Λεωνίδας Καβάκος Συναυλία για την Ουκρανία στο Μέγαρο.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.