Σε μία αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε το περιοδικό ARTme, με αφορμή την αποκλειστική φωτογράφιση του περιοδικού  από τον φωτογράφο Shayan Asqharnia,
ο βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός Greg Yaitanes,μιλάει αποκλειστικά στη Μαρία Κορινθίου για το prequel του “Game of thrones” , το “House of the dragon” και μοιράζεται μαζί μας «μυστικά» της μεγάλης επιτυχίας του HBO.

Ο Greg Yaitanes είναι βραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός Ελληνικής καταγωγής, με βάση το Los Angeles, αλλά με όνειρο να δουλέψει και στην Ελλάδα. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τις αμέτρητες και μεγαλύτερες επιτυχίες της Αμερικανικής τηλεόρασης, όπως «Lost», «Prison Break», «The Old Man», «The Twilight Zone», «Greys Anatomy». Ο Greg έχει βραβευτεί με Emmy ως καλύτερος σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «House, MD».

Φέτος η μεγάλη του επιτυχία πραγματεύεται δράκους, μάγισσες και βασίλεια και το prequel του «Game of Thrones», το «House of The Dragon» παίρνει μορφή και «ζωντανεύει» μέσα από την δίκη του οπτική ματιά. Είναι απερίγραπτα μεγάλη τιμή για το ARTme να φιλοξενεί έναν από τους πιο βασικούς συντελεστές του «House of the Dragon», στο τεύχος του Δεκεμβρίου και το THE DRAGON ISSUE και να έχουμε στο εξώφυλλο μας, τον Έλληνα Δράκο.

Εξώφυλλο: Greg Yaitanes
Φωτογράφος: Shayan Asgharnia
Μακιγιάζ: Kelly Shew
Μαλλιά: Mark Townsend
Περιποίηση από The Lonely Barber
Προϊόντα Μακιγιάζ: Kosas, Copenhagen Grooming, Retrouve, Soma Ayurvedic
Ενδυματολόγος: Greg Lauren
Ενδύματα: True Classic
Interview: Μαρία Κορινθίου – Βαλεντίνη Δαφνούλη
Επιμέλεια κειμένου- μετάφραση: Βαλεντίνη Δαφνούλη
Graphic design: Μαρία Σταμπούλη
Web developer & Web Designer: Γιάννης Κακαβούλης
Παραγωγή: Aikor Productions

Προηγούμενο άρθροΨηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel “Girlhood”
Επόμενο άρθροΣαν Σήμερα Γεννήθηκε Η Ελληνίδα Συγγραφέας Άλκη Ζέη
Βοηθός αρχισυνταξίας και αρθρογράφος