Ο Άντονι Μακί είναι ο νέος Captain America.

O Άντονι Μακί είναι και επίσημα ο νέος Captain America του MCU, αντικαθιστώντας τον Κρις Έβανς. Η Marvel έκανε γνωστές κάποιες πληροφορίες για τη νέα ταινία του Captain America.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o Αμερικανονιγηριανός σκηνοθέτης Τζούλιους Όνα, γνωστός από τις ταινίες «Το Παράδοξο του Cloverfield» και «Luce», θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του «Captain America 4» σε σενάριο του Μάλκολμ Σπέλμαν και του Ντάλαν Μούσον.

artme Ο Άντονι Μακί είναι ο νέος Captain America

Σε μια συνέντευξή που έδωσε ο ίδιος ο Έβανς στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Lightyear», απάντησε στις μακροχρόνιες φήμες ότι μια μέρα θα επέστρεφε στο ρόλο του Στιβ Ρότζερς:

«Εντάξει, δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά απλώς δεν ξέρω, είναι δύσκολο. Ήταν μια τόσο καλή πορεία και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό, είναι τόσο πολύτιμο για μένα. Θα έπρεπε να είναι τέλειο για να επιστρέψω. Απλώς θα ήταν τρομακτικό να συρθώ πάλι σε κάτι που είναι τόσο πολύ αγαπητό για μένα. Αυτός ο ρόλος σημαίνει τόσα πολλά, οπότε το να τον ξαναεπισκεφτώ θα ήταν πολύ σημαντικό».

artme Ο Άντονι Μακί είναι ο νέος Captain America

Προηγούμενο άρθροJames Webb: Αφιερωμένο στο τηλεσκόπιο το σημερινό doodle της Google.
Επόμενο άρθροΑύριο στις αίθουσες : “The Gray Man”.
Columnist @ ARTME MAGAZINE - Η Μαρία Χαρίτου είναι δημοσιογράφος, αρθρογράφος και Μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.